Així avança la vacunació contra la Covid-19
Així avança la vacunació contra la Covid-19

Salva Fernández / Ferran Pous (interactiu)

Gráfic de la setmana: així avança la vacunació contra la Covid-19

Creix la voluntat de vacunar-se ara que Espanya anuncia estar a 100 dies de la inmunitat de grup.

 

Espanya ja ha superat els sis milions de persones amb la pauta complerta de la vacunació, segons paraules de Pedro Sánchez. El més destacat va ser que va dir que en 100 dies tindríem inmunitat de grup a l'Estat, amb un 70% de persones vacunades. Segons ell, això hauria de passar a l'agost amb 33 milions de persones ja vacunades. Un posat molt optimista? Les dades actualment indiquen que s'han administrat més de 19 milions de dosis, tot i que complertes són 6,2.

En aquest sentit, Andalusia es troba en primer lloc en dosis administrades i en persones vacunades complertes, seguida de Catalunya en segona posició i Madrid en tercera. Les dues primeres superen els tres milions de dosis i Madrid, els 2,5 milions. La resta de comunitats es troba per sota dels dos milions.

Una bona notícia és que ha crescut la gent que té intenció de vacunar-se entre el mes de gener de 2021 i el mes d'abril. Ara mateix a Espanya hi ha un 16% més de persones que es volen vacunar de les que ho volien fer al gener. Destacar que en països com França no s'arriba al 60% d'intenció de vacunar-se. Tots aquests detalls i molts més, al gràfic de la setmana.

patrocini comajuans

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive