Pere Galbany de BiG Serveis Immobiliaris. Foto: R.Gallofré
Pere Galbany de BiG Serveis Immobiliaris. Foto: R.Gallofré

Contingut patrocinat

La garantia del millor tracte immobiliari a Mataró

BiG Serveis Immobiliaris s’ha guanyat en 20 anys la confiança de cada client: la seva fiabilitat ja no és cap secret

Els afers immobiliaris del particular o per l'empresa poden ser carregosos i acaben per suposar un seguit de passes, gestions i maldecaps que només pots evitar posant-te en les millors mans. BiG Serveis Immobiliaris és l’exemple de com en la distància curta, des del cor de la ciutat de Mataró i amb el tracte personal i especialitzat per bandera sempre s’arriba a bon port. I a la gestió més profitosa per cada client.

Ja fa més de 20 anys que BiG ha convertit aquest tracte humà, el concebre cada client com a prioritat i el prioritzar el tracte integral que mai deixi descavalcat ningú en el seu ADN corporatiu. Durant aquestes dues dècades, la fiabilitat de BiG Serveis Immobiliaris ha corregut boca-orella i a hores d’ara ja no és cap secret a veus: des del carrer de Montserrat de Mataró hi opera una immobiliària mataronina, independent, ètica i sobretot eficaç. Si hi fas equip, hi surts guanyant. 

Són experts de referència en compravenda d'immobles, lloguers, taxacions, administració de finques, traspassos de negocis, tramitació de cèdules d'habitabilitat i Certificat Energètic.

 

 

La clau: el coneixement de mercat


Pere Galbany, responsable de BiG explica que “la nostra tasca és la de generar confiança i acompanyar en tot el procés als nostres clients i el tracte que els oferim és la clau de l’èxit, tant en administració de patrimonis, com en compra-venda d’immobles o en les cessions de negoci. Quin és el secret? El coneixement del mercat, de les gestions i les passes i l’acompanyament integral, de principi a fi. On altres empreses s’ocupen només d’una passa, BiG Serveis Immobiliaris et fa de crossa durant tot el procés.

“Les operacions immobiliàries van molt més enllà de la transacció o la venda. Nosaltres acompanyem en tot, des de les valoritzacions prèvies a la paperassa posterior, com la gestió d’impostos o subministres. Creiem en un servei integral i l’expertesa ens ajuda per exemple a conèixer el mercat, l’entorn legal i les novetats com per exemple tot el que s’ha derivat del final de les plusvàlues”, explica Galbany.

Pere Galbany de BiG. Foto: R.Gallofré
Les instal·lacions de BiG Serveis Immobiliaris. Foto: R.Gallofré


Coneixedors directes de la zona

La vocació de BiG Immobles, es la d’oferir un servei de 360º per donar solucions ràpides en totes les àrees d’actuació del sector immobiliari, que els ha fet ser els especialistes en la comercialització d’habitatges i gestió de patrimonis immobiliaris de la zona. En l’àmbit del retail,  el seu equip te els coneixements econòmics que els permet gestionar amb èxit Cessions i Traspassos de negocis, especialment del sector de l’hostaleria i les zones prime. Formen un equip cohesionat que constantment trepitgen el carrer i, per tant, coneixen el batec exacte del mercat immobiliari maresmenc.

Dominen el territori perquè el coneixen i per això faciliten la millor opció, guanyant-se la confiança del client més exigent.

BiG Serveis Immobiliaris

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive