Vive la Madera, fusta a casa
Vive la Madera, fusta a casa

Contingut patrocinat

Fusta a casa: tendència, seguretat i consciència ecològica

Vive la Madera és la botiga de referència al Maresme que garanteix el millor material per a exteriors, jardins o piscines

La fusta, ben escollida i tractada, és molt més que una moda en qüestions d’habitatge, decoració, interiors i exteriors, jardins, piscines. Apostar per la fusta és cada cop més estès i buscat i suposa una decisió estratègica per casa nostra: un material segur, més eficient i sobretot més ecològic. En molt pocs anys s’ha canviat el xip i cada cop més gent aposta per la fusta: al Maresme el sector té un nom propi: Vive la Madera.

Vive la Madera és la marca de referència al Maresme i comarques de Barcelona en venta tant al major com al menor. Un gran magatzem al polígon del Cros, a Argentona, perfectament connectat, amb showroom, venda, assessorament tècnic, servei post-venda i més de 600 referències amb bona part del millor producte de fusta del mercat. La seva principal virtut és que són punt de distribució oficial del grup francès Piveteaubois, firma de categoria Champions en tot el referent a la fusta.

 

Casa nostra és cada cop més important
 

Paul Rochaix, responsable de Vive la Madera explica que cada cop són més les famílies que busquen elements de fusta per casa seva. “La pandèmia de Covid-19 ha fet que la gent valori molt més casa seva i busqui canvis. En una zona com el Maresme, amb el bon clima que hi ha la gent busca tenir bons exteriors i la fusta de Vive la Madera juntament amb la nostra aposta d’assessorament professional, de seguir els projectes, de fer-los a mida, de seguir el manteniment fan que cada cop estiguem treballant més amb els maresmencs”.

La gràcia de Vive la Madera és que tant el professional com el client particular hi poden trobar el material, l’opció, el consell que necessiten. Vive la Madera va canviar Granollers per Mataró per estar més a la vista i més a prop de la ciutadania que, justament ara abans que comenci l’estiu, estan davant de la gran oportunitat de fer un petit o gran retoc o canvi a casa amb la fusta de protagonista.
 

La fusta: l’alternativa sostenible, resistent i certifica...
La fusta: l’alternativa sostenible

Vive la Madera t’espera amb:

Showroom ‘in situ’

L’exposició de productes permet comprovar allà mateix el producte, conèixer com queda i les seves potencialitats. Hi ha una sala de mostres interior i una altra d’exterior, on s’exposa tota la gamma.

600 referències de qualitat

La relació entre empresa i clients en base en oferir respostes i productes ràpides per a totes les necessitats. Relació de confiança basada en la qualitat i el coneixement del mercat i un stock de més de 600 referències

Assessorament de proximitat

El personal de ‘Vive la madera’ garanteix coneixement i expertesa per respondre amb exactitud a les necessitats del client. L’assessorament s’acosta al client: presencial, per telèfon o a l’obra i aconsella en base a pressupost i cas per cas amb la millor opció.

Facilitats per al client

Els productes es poden recollir a la botiga física, en autoservei o demanar lliurament a domicili: es busca la comoditat i optimització del procés, ajustats a cada cas

La gent busca fusta pels exteriors
La gent busca fusta pels exteriors

 

Cada cop més consciència ecològica

L’aposta per la fusta és fins i tot integral en algunes promocions d’habitatge i fer-la de la mà d’un grup amb 70 anys d’experiència, dimensió, provisió assegurada i compromís especial garanteix que facis la passa en les millors mans. El grup de Vive la Madera inverteix permanentment en iniciatives de gestió ecològica de boscos i regeneració arbòria i descarbonització de l’atmosfera. 

Cal remarcar els estàndards ecològics de Vive la Madera: la seva una aposta sostenible per l’eficiència i la regeneració forestal. Els arbres que es tallen per a ser tractats i esdevenir els materials i accessoris de la botiga no són arbres escollits de qualsevol manera.  A Vive la Madera treballen amb el certificat PEFC que avala la sostenibilitat dels seus materials. “Treballem amb fustes de boscos que ja han madurat i han cobert el seu cicle, que ja no ajuden al medi ambient i que per tant es tallen i es replanta l’espècie i guanya el bosc i també la persona”, explica el senyor Paul Rochaix. 

Vive la Madera

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive