-
-

Formació de la Garantia Juvenil al Maresme durant aquest mes de setembre

Tota la informació al respecte es pot trobar al portal del Consell Comarcal: ccmaresme.cat

Amb la tornada de després de vacances s’activaran nous recursos de la Garantia Juvenil. La contractació de joves en pràctiques per part de les administracions locals, les estades de pràctiques LNT Mobility i les formacions professionalitzadores de la Cambra de Comerç són els recursos més destacats. 

La Garantia Juvenil s’adreça a persones joves d’entre 16 i 29 anys que no estan estudiant ni treballant i que estan en procés de recerca de feina o d’ampliació d’estudis. Proposa un seguit de recursos (formació, orientació i acompanyament en la definició de projecte professionals, contractes en pràctiques, pràctiques a l’estranger, etc.) que afavoreixen la inserció dels i les joves al mercat de treball o bé la millora de la seva formació i/o experiència laboral.

Les persones que vulguin accedir a qualsevol d’aquests recursos i encara no estiguin inscrites a la Garantia Juvenil, han de tramitar prèviament la seva inscripció. La inscripció es pot fer de forma àgil amb el suport de les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil que hi ha a Mataró i a la comarca del Maresme.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive