Finques Macià.
Finques Macià.

Contingut Patrocinat

Finques Macià impulsa una nova etapa en el millor moment

Administradors de finques i agents immobiliaris amb 30 anys d’experiència. Renoven local i es preparen pel futur del sector.

Finques Macià es reinventa. Amb 30 anys d’experiència com administradors de finques i com agents immobiliaris, especialistes en el territori, han decidit donar un pas endavant amb el nou local en el que s’ubiquen, al carrer Hospital 9-13. Ben a prop d’on eren, mantenint la mateixa essència però a la vegada ampliant dependències amb l’objectiu de millorar serveis i afrontar un futur apassionant en el sector immobiliari. El canvi de local permet oferir millors espais, millors instal·lacions i una recepció de clients més còmode, adaptant naturalment els horaris per poder oferir totes les franges possibles al públic i combinar-ho amb la situació de pandèmia actual.

Les noves instal·lacions representen un procés de transformació que facilita l’atenció al client i el treball al dia a dia, però també són una manera de representar l’impuls que Finques Macià vol donar en un sector on cal renovar-se o morir. Sortir de la zona de confort per reforçar tot allò que durant tres dècades s’ha fet i molt bé. Les millores per a la plantilla, que són com una família, i l’adaptabilitat als nous temps (on l’atenció telemàtica també té un paper important) sense oblidar que l’atenció personalitzada es l’identificatiu de Finques Macià. Mira les noves instal·lacions a la galeria:

En aquests últims temps també s’ha renovat la imatge amb una nova pàgina web que sigui més atractiva i funcional, on l’objectiu és oferir el servei que necessita el client  a la seva mida; el client dona les indicacions i Finques Macià   assessora, gestiona i fa recerca, salvant tot el que jurídicament i urbanísticament calgui, en això són experts. On hi ha problemes, aquí s’aporten solucions.

Dos mons, un sol espai-equip

Poques empreses a Mataró tenen una solució integral com administrador de finques i agent immobiliari, amb capacitat per oferir tot tipus de serveis que van més enllà de la compra-venda o el lloguer. L’assessorament fiscal o jurídic formen part del món immobiliari, i amb Finques Macià s’ofereix aquest acompanyament, ja que estan col.legiats com a API i també col.legiats com a Administradors de Finques. També, les assegurances, la garantia de lloguers, la gestió de cèdules, temes urbanístics, acceptacions d’herència i en definitiva, tot el que hi ha darrera d’un immoble.

Finques Macià es troba amb presència per tot el Maresme, tant a la capital com en altres municipis dels voltants, i tenen una gran varietat de carteres que s’adapten a tot tipus de públic.

ROM 7692
Solucions integrals en el sector
 

Un moment per estar alerta en el sector

L’experiència i la tranquil·litat d’haver fet bé les coses són dos pilars de Finques Macià, que es postula com un acompanyant ideal en un moment en el que el sector tindrà moviments en tots els sentits. És bon moment per a la inversió, de la mateixa manera que és un moment en el que hi haurà vendes. Trobar el punt i la confluència d’ambdues necessitats, que es veuran representades en un sector que manté preus de forma moderada després de la pandèmia, fa que la millor manera d’optimitzar qualsevol necessitat immobiliària sigui de la mà dels experts. I en això, Finques Macià fa molts anys que estan a la davantera.

Més informació sobre Macià i els seus serveis:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive