Finques Castellà

Finques Castellà: 50 anys d'experiència i confiança

Contingut Patrocinat FOTO PORTADA: Finques Castellà

Finques Castellà, un espai ideal on confiar la teva propietat i un espai d’assessorament per a tot el relacionat amb els immobles

Una història basada en la confiança

50 anys en un negoci com el de la immobiliària pot voler dir moltes coses. Una de principal és que hi ha experiència i sobretot, saber fer. Jordi Castellà va començar fa mig segle en aquest sector, fins que després de recollir els fruits del treball, al desembre de 1991, es va iniciar l’aventura en solitari de Finques Castellà, com a negoci que els fills van decidir acompanyar i seguir fins a dia d’avui. Un món que ha canviat molt durant aquest temps, i on des de Castellà s’ha treballat per adaptar-se a cada moment i sobretot, per estar sempre a l’avantguarda. L’objectiu? Que el client tingués confiança. Perquè així arribarien els resultats.

El món de la immobiliària era una selva ara fa tres dècades, però des de Finques Castellà es va tenir molt clar que la professionalitat i l’ètica estaven per sobre de tot. Amb una actitud trencadora, joves i sobradament preparats, va ser la formació contínua, el valor afegit dels serveis més enllà de les transaccions i el tracte amb el client van anar definint com eren aquestes finques. Quan només importaven les compra-vendes, a Castellà ja es treballava amb  un assessorament personal i amb una mentalitat diferent: parlar de clients, no d’immobles.

Per això, avui es pot definir Castellà com una empresa de serveis, amb una atenció personalitzada i on l’assessorament pensa en què surt a compte. Acompanyar al client i que aquest identifiqui Finques Castellà per les persones  Per ells, la honestedat és el millor que poden oferir al client. 50 anys ho avalen.

Una història de família.
FOTO: Una història de família.

Tracte humà, sostenibilitat i tecnologia

Per definir Finques Castellà cal conèixer els pilars que sustenten el seu dia a dia. Si un d’ells és el tracte personal i la honestedat, n’hi ha dos més que acompanyen aquesta filosofia pensada per al client. La sostenibilitat acompanya la manera d’entendre el món i com es relacionen amb ell. Buscar el paper zero, l’ús de patinets per anar a visitar clients, la digitalització que elimina molts tràmits i la tasca en reciclatge o la seva participació en el projecte Lloguem! Amb l’Ajuntament de Mataró. Finques Castellà creu en un món més sostenible. I això va des del reciclatge fins a donar suport a la cerca de pisos per a tot tipus de persones amb projectes municipals. Un món més sostenible és un món millor per a tots.

També hi ha la tecnologia. La millor carta de presentació de Finques Castellà de cara a aquells clients que no treballen amb ells és precisament la voluntat d’avantguarda en aquest sentit. Els primers en estar a Habitaclia, els primers en impulsar programes informàtics a mida i els primers en digitalitzar molts processos. Què es van trobar els clients de Finques Castellà amb el confinament d’ara fa un any? Que ja estaven preparats i digitalitzats en firma de documents, reunions, administració del dia a dia... Per tant, és bo pensar que en el futur, seguiran un pas per endavant, perquè això els obliga, i així ho fan, al estar formant constantment el seu equip.

Sostenibilitat i tecnologia.
FOTO: Sostenibilitat i tecnologia.

Coneix tot el que Finques Castellà pot fer per a tu

Una visita per Finques Castellà, els seus valors i els serveis que ofereix.

Vídeo

Finques Castellà al detall.

Serveis integrals

Finques Castellà treballa amb tot tipus de clients, siguin quines siguin les seves necessitats, sense descuidar accions puntuals en altres sectors si el mercat ho necessita. En aquest ventall ofereixen una gran quantitat de Serveis Integrals on el client troba solucions i no només un simple intermediari. Això marca la diferència

Alguns dels serveis que es poden trobar:

 • Compravenda
 • Tràmits relacionats amb herències
 • Separacions i divorcis: mediació entre les dues parts
 • Dissolucions en cas que socis vulguin deixar de ser-ho
 • Tasques administratives: contractes de tot tipus, presentació d’IVA i altres impostos, declaracions de la renda, canvis de subministres i més
 • Tot el que estigui vinculat amb el món immobiliari

Tot això es treballa amb dos adjectius que defineixen la tasca que es porta a terme. Ser resolutius i organitzats, ajudar en la planificació de cada projecte, estudiar avantatges i desavantatges, buscar un bon equilibri entre preu, qualitat i, naturalment, fer-ho acompanyat dels millors contactes i una xarxa de socis i col·laboradors que permeten sempre optimitzar els resultats per als clients.

Si a tot això se suma que treballen ben a prop del client, amb comunicació constant de forma senzilla i directa en qualsevol moment per diversos canals (incidències a la web, Whats App, etc) el resultat és que el client sent que sempre hi ha un suport al seu costat.

Finques Castellà, en mans ara de la Mercè i la Susanna, que segueixen els passos del seu pare, treballa en base a fer el que els agrada, a l’entusiasme vocacional d’una família que va entendre el món de la immobiliària com un sector de clients i no d’immobles. I aquesta és la confiança que s’han guanyat durant 50 anys.

Finques Castellà
FOTO: Finques Castellà

Més informació

Finques Castellà, en mans ara de la Mercè i la Sussana, que segueixen els passos del seu pare, treballa en base a fer el que els agrada, a l’entusiasme vocacional d’una família que va entendre el món de la immobiliària com un sector de clients i no d’immobles. I aquesta és la confiança que s’han guanyat durant 50 anys.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive