Byfi a Mataró. Una operadora de proximitat és possible.
Byfi a Mataró. Una operadora de proximitat és possible.

Contingut Patrocinat

Fibra i mòbil a preu baix, de proximitat i sense lletra petita: és possible

L’operadora Byfi nascuda a Mataró compta amb xarxa pròpia a tota la ciutat, la proximitat del comerç local i s’allunya dels problemes que causen els grans grups.

És estrany trobar algú que no hagi tingut una mala experiència amb alguna de les grans operadores de telefonia. Amb tàctiques agressives, penalitzacions, problemes per comunicar-se amb fluïdesa quan l client té una necessitat i la sensació de ser un més, moltes vegades es prefereix no canviar d’empresa pel que pugui ser. Per això neixen noves propostes que busquen una relació més transparent i compromesa amb l’usuari, com és el cas de Byfi. Creada al 2017 a Mataró, aquesta operadora de fibra i telefonia d’àmbit local va néixer amb l’objectiu de tenir una xarxa pròpia a la ciutat compromesa, sostenible i, sobretot, sense lletra petita.

Byfi va seguir creixent amb un acord amb Goufone i amb la instal·lació de la seva pròpia xarxa de fibra en altres zones, com al Baix Llobregat. I ara tornen com a la capital del Maresme per seguir construint una operadora propera i fiable, amb una xarxa que cobreix tot Mataró fins a 1GB amb una proposta única i diferencial: ser de proximitat en un món on les operadores són gegants.

Byfi
Byfi, benvinguts a casa
 

Una qüestió de valor

Byfi no té clients, sinó persones. Aquesta distinció, que pot semblar evident però sobretot és significativa, fa que sigui una companyia que vol establir vincles amb la gent, allunyant-se de les operadores desconegudes o de les respostes automatitzades. Allunyar-se, també, de les trampes, la lletra petita i tot el que acompanya un contracte amb un gegant de la telefonia.

Per això, es defineixen com una companyia moderna, lliure i sense estereotips, on el seu principal llenguatge és el de l’empatia, i on volen representar la diversitat, les petites històries de l’usuari amb noms i cognoms. Per això la botiga a la Via Europa és un punt de trobada clar i concret, perquè està a peu de carrer i a prop dels seus. Un espai on es coneixen els uns i els altres, i no un lloc desconegut.

Byfi
Byfi a Via Europa, a Mataró.
 

Una xarxa pròpia, amb el que això suposa

Byfi posa al centre la relació amb el client, però compta també amb una estructura que li permet oferir precisament les millors condicions possibles. Normalment les operadores han de llogar la xarxa de Telefónica amb el que això suposa, un encariment del preu en les tarifes, però Byfi compta amb la seva pròpia xarxa a Mataró, podent oferir la màxima qualitat a un preu molt més ajustat, i sense esperes: davant qualsevol incidència, la reacció és immediata i amb major poder d'actuació.  Petits i de proximitat, sí. Però amb la infraestructura adequada.

Oferta de llançament: 30 euros per 1GB, mòbil amb trucades il·limitades i sense permanència

La confiança és part indispensable del model de negoci de Byfi. I aquesta, per una banda, és la que es vol transmetre al client, però per l’altra, és la confiança en el que un mateix ofereix. Per això, Byfi té com oferta de llançament una quota de 30 euros al mes per 1GB de fibra, trucades il·limitades i 12 gigues de dades. Tot això, com ja hem dit, sense lletra petita. Ni canvis de tarifa, ni penalitzacions ni sorpreses. I, també, sense permanència. Perquè confien en el que ofereixen. I ofereixen confiança al client.

Byfi
Byfi, oficines ja preparades.
 

Sense despeses per instal·lació, ni per equipament (router), l’oferta de Byfi és transparent com la seva proposta de valor. I amb totes les garanties de funcionament: si la xarxa de fibra és pròpia, la xarxa de telefonia que fan servir és la d’Orange, que permet tenir cobertura arreu, com no pot ser d’una altra manera.

Pots conèixer més sobre aquesta oferta i el projecte Byfi i, plenament operatiu a Mataró, en aquest enllaç.

Tota la informació sobre l'oferta i el projecte:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive