Fiabilitat i mètode: claus per la millor formació en anglès
Fiabilitat i mètode: claus per la millor formació en anglès

Contingut patrocinat

Fiabilitat i mètode: claus per la millor formació en anglès

Global English enceta el seu desè curs a Mataró acreditant un espectacular 98,9% d’aprovats en certificats Cambridge

Aquesta tardor comença el desè curs a Global English Mataró i els aniversaris rodons sempre són bons moments per analitzar el camí recorregut. Aquesta acadèmia s’ha fet un bon nom a la capital del Maresme com a exponent del que són les seves dues claus per a l’èxit: el mètode de Cambridge acreditat amb els respectius certificats i una altíssima fiabilitat: el 98,9% dels seus estudiants aproven els exàmens de títol. La perfecció no existeix, s’acostuma a dir. Però un 98,9% s’hi acosta.

Es compten per molts els estudiants que al llarg dels darrers nou cursos han passat per les instal·lacions de Global English Mataró i hi han confiat la seva formació en anglès. Tot i que la marca de la casa té més a veure amb la qualitat de l’ensenyament més que no pas amb la quantitat, l’èxit dels seus cursos va fer necessari el desdoblament de locals sense moure’s del centre de la ciutat: a La Riera, just a tocar de la Plaça d’Espanya, hi ha l’acadèmia dels cursos inicials i infantils mentre al carrer del Parc la d’adults i adolescents.

Global English 8

Un moment de classes a Global English Mataró“El mètode és el que marca Global English incorporant millores i tecnologia puntera: estem totalment enfocats als resultats dels estudiants, els nostres cursos preparen per a les diferents certificacions de nivell i tots els materials i cursos s’hi encaminen”, explica el director de l’acadèmia Ian Robert Varian. El que ha funcionat, en definitiva, l’aprenentatge de l'anglès amb motivació de l'alumne a partir de la llengua escrita, oïda, parlada i llegida és la clau de l’extraordinària fiabilitat de la formació a Global English Mataró.

 

Pràctica garantia d’aprovar

Robert posa sobre la taula aquest impressionant 98,9% d’aprovats, una pràctica garantia d’èxit per als seus estudiants al llarg d’aquesta dècada de singladura, com el millor aval a la feina ben feta. “És una dada oficial, avalada per Cambridge i que ens serveix per reivindicar el mètode i que funciona”, diu aquest director que lidera un equip docent de diverses nacionalitats. Tots els professionals de Global English han fet un curs per adaptar les classes a alumnes amb dislèxia, per exemple, i han desenvolupat un programa propi de formació online en temps de Covid-19 que permetrà ara, que es recupera la presencialitat, una complementarietat en cas que sigui necessari, per exemple per malaltia d’un alumne.

Al mètode i la fiabilitat cal afegir-hi, a més, una aposta per la personalització de la formació. “Preferim treballar amb grups reduïts, tant a nivell de cursos a dins de l’aula com en altres programes com els casals d’estiu o les estades d’immersió a Irlanda: l’aposta per grups reduïts fa que puguis estar molt més per cada alumne i és clau amb l’èxit del que fem”, explica el director.

global english 3

Global English Mataró té dos locals

Sorteig pel desè curs de l’acadèmia

Més enllà de l’arrencada del curs, de setembre i octubre fins a juny, Global English Mataró vol celebrar el desè aniversari amb una sèrie de sortejos que mensualment vehicularà a través del seu compte d’Instagram (@globalenglishmataro). Entre els seus seguidors, per exemple, i un cop al mes es podrà optar a diferents premis com ara entrades de cinema en Versió Original Subtitulada, la col·lecció completa de Roald Dahl en anglès, un pack d’hores gratis i molts d'altres que per descobrir-los us animem a seguir-los al seu compte d'instagram.

Global English

Classes a Global English

 

Comentaris (1)

Josep Gelabert Domènech Fa 2 mesos
Faig classe amb l'Ian i la veritat, el meu nivell de "speaking" ha millorat mol gràcies a que el seu mètode és molt interactiu i motivador. Estic molt content del seu sistema d'ensenyar. A més el seu registre irlandès s'entén molt bé. Jo el recomano

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive