ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré

ETL Maresme: La teva Assessoria Integral al Maresme

Més de 25 anys d'experiència a Mataró i consolidats com a referents en assessoria fiscal i jurídica al Maresme.

ETL Maresme, part del grup ETL GLOBAL, compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència a Mataró i s'ha consolidat com una referència en assessoria fiscal i jurídica al Maresme. Amb un equip altament especialitzat, l'empresa ofereix un servei integral d’assessorament empresarial, abastant des de l’assessorament fiscal fins a qualsevol necessitat a nivell legal. Gràcies a la seva experiència i professionalitat, ETL Maresme garanteix solucions eficaces i personalitzades per a empreses i particulars amb aquests serveis destacats:

Assessoria Fiscal: ETL Maresme es especialitza en fiscalitat internacional, oferint assessorament per optimitzar la tributació tant per a empreses com per a persones. El seu equip multilingüe i especialitzat en diferents països assegura una gestió eficient i adaptada a cada client.

Assessoria Jurídica: Amb un equip format per advocats i economistes, ETL Maresme cobreix àrees com el dret mercantil i societari, dret d’esports i esdeveniments, dret immobiliari i compliment normatiu (compliance). Destaquen serveis com la compravenda d’empreses, concursos de creditors, operacions societàries, i propietat industrial i intel·lectual. El seu enfocament integral assegura una cobertura completa de les necessitats legals dels seus clients.

ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
 

Ivette Coll, gerent d’ETL Maresme, destaca el fet que "ETL Maresme representa un compromís ferm amb la qualitat i la personalització dels serveis d'assessoria fiscal, jurídica i comptable. El nostre objectiu és proporcionar solucions efectives i adaptades a les necessitats específiques de cada client, mantenint sempre els més alts estàndards de professionalitat". Per això, afegeix que estan "orgullosos de formar part de la comunitat del Maresme i de contribuir al seu desenvolupament a través de la nostra participació en activitats socials i patrocinis. La nostra visió és continuar acompanyant els empresaris del Maresme per tal de garantir que compleixen amb la normativa vigent".

Compromís i Responsabilitat Social

ETL Maresme no només es dedica a l'assessoria, sinó que també participa activament en la comunitat. Patrocina esdeveniments locals com 'Les Santes', competicions esportives i accions solidàries, demostrant el seu compromís amb l'entorn social.

ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
 

Més enllà d'una assessoria, ETL Maresme és un soci estratègic per a empreses i particulars que desitgen optimitzar la seva gestió fiscal i legal, amb el suport d'un equip professional i compromès.

Per a més informació, visita ETL Maresme i descobreix com poden ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials i personals.

ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré
ETL Maresme, assessoria fiscal. Foto: R.Gallofré

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive