Llenya i Pellets: Escalfa casa teva i cuida la família, la butxaca i el planeta
Llenya i Pellets: Escalfa casa teva i cuida la família, la butxaca i el planeta

Contingut patrocinat

Escalfa casa teva i cuida la família, la butxaca i el planeta

Les estufes de pèl·let de Llenya i Pellets són òptimes ecològicament i eficaces econòmicament: la millor de les calefaccions per esquivar el fred de l’hivern

Després de mesos i mesos de calor, la baixada del mercuri fa que la tardor sembli l’hivern i, de cop, tots pensem en com escalfar casa nostra. Hi ha un plaer, el d’estar calentons a casa amb la família, que és el propi d’aquests mesos de l’any. Un plaer que passa per estar còmodes i de sentir-se confortables. No hi ha millor escalf per una casa que les estufes de pèl·let. Una solució energèticament òptima i ecològicament responsable. El plaer de la llar de foc de tota la vida amb la millor tecnologia del mercat, totalment a l’abast.

 • L’escalf de la casa sostenible té un nom propi a casa nostra: Llenya i pellets.

El pel·let és un combustible ecològic format per petits cilindres fabricats a partir de fusta. Aquest tipus de combustible no només és més amable amb el medi ambient que el gasoil, el gas o l'electricitat, sinó que també és més econòmic. El pèl·let de fusta és una energia renovable que ajuda a reduir la dependència dels combustibles fòssils i ofereix una calor agradable a qualsevol llar. A Llenya i Pellets, aposten per aquest combustible, i gràcies a la seva nova planta de fabricació amb la tecnologia més avançada, poden proporcionar aquest producte de qualitat.

FOTO ESTUFA (1)
Una de les estudes de Llenya i Pellets


Els Avantatges del pèl·let:

 • Fàcil d'emmagatzemar: El pèl·let es presenta en sacs que es poden emmagatzemar de manera senzilla, ocupant molt menys espai que la llenya.
 • Econòmic: El pèl·let és més assequible que altres formes de calefacció, com el gasoil o l'electricitat.
 • Ecològic: La seva producció utilitza subproductes d'altres activitats i contribueix a reduir la dependència dels combustibles fòssils.
 • Poder calorífic: El pèl·let proporciona una calor constant i fiable amb una quantitat mínima de cendres.

Llenya i Pellets: l’elecció encertada


El seu és l'autèntic pèl·let català, produït a casa

Llorenç Llongueras, propietari de Llenya i Pellets, porta més de 30 anys oferint solucions de calefacció eficients. La seva empresa està centrada en la  distribució de pèl·let, amb un enfocament en l'ecologia i la proximitat. Els pèl·lets que distribueixen porten el prestigiós Certificat Europeu de Qualitat, que és garantia de la seva excel·lència. A més, són de proximitat, produïts aquí a Catalunya, fet que contribueix a reduir l'empremta de carboni i promou l'economia local.

La calidesa que Llenya i Pellets pot proporcionar a casa teva té aquests avantatges i sobretot  Amb les estufes de pèl·let de Llenya i Pellets, està garantit d'obtenir un confort òptim i sostenible a casa teva. No ho dubtis més i fes front a l'hivern amb una calefacció que cuida del teu habitatge i del planeta. Visita el lloc web de Llenya i Pellets aquí per obtenir més informació i descobreix com mantenir el teu habitatge càlid aquesta temporada freda.


Llenya i Pellets

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive