Quin futur professional escollir.
Quin futur professional escollir.

Redacció

Wavekup, plataforma multicanal per ajudar a descobrir què estudiar

Del 19 al 21 de novembre, Wavekup organitza un taller a l'Aliança Mataró basat en autoconeixement i orientació vocacional.

Wavekup és una nova plataforma multicanal d'orientació vocacional i creixement personal que està dirigida als i les adolescents d'entre 13 i 18 anys per ajudar-los a descobrir qui són, què els motiva i saber quins estudis o formació triar per crear el seu projecte de vida. Es tracta d'un projecte mentoritzat pel TecnoCampus Mataró i un dels finalistes als Premis Creatic de 2021 que neix de la necessitat d'ajudar a definir projectes vitals entre els adolescents.

Segons un estudi de DigitalES, només el 38% de l'alumnat de secundària, batxillerat i FP té clar què vol estudiar, quelcom que pot acabar desembocant en un abandonament elevat. A Catalunya és el 17,4%, molt per sobre de la UE (9,9%).

Per això, Wavekup, creat per Sònia Solà, busca ajudar a prendre decisions sobre formació, ja que ella formava part del 85% que un estudi de la Fundació BBVA diu que treballa en alguna cosa que no els satisfà. Es pot conèixer més sobre Wavekup a través de wavekup.com i el seu perfil d'Instagram @wavekup_, on es troben vídeo-entrevistes de professionals apassionats que inspiren als més joves.

També ajuden directament als adolescents amb tallers presencials i online per orientar-los perquè descobreixin qui són, i el proper Taller Wake Up es farà a Mataró. Es farà en tres jornades de quatre hores en grup i una sessió individual online de 45 minuts. El taller s'organitzarà en dos mòduls, de la següent manera.

Taller Wake Up a Mataró

El primer mòdul servirà perquè els joves aprenguin a detectar com són, descobrir les seves fortaleses, augmentar l'autoestima, identificar les seves habilitats, els seus valors fonamentals i aprendre a viure una vida alineada amb ells.

El segon mòdul servirà per pensar en el seu projecte de vida: àmbits professionals d'interès, identificar els més idonis segons aptituds i preferències, visualitzar on volen arribar i marcar un objectiu a futur amb una estratègia i pla d'acció per aconseguir-ho.

Els tallers seran en aquest horari:

  • Divendres 19 de 16h a 20h
  • Dissabte 20 de 10h a 14h
  • Diumenge 21 de 10h a 14h
  • Inscripcions per reservar plaça a: www.wavekup.com/mataro
wavekup cartell taller mataro aliança

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive