'Manola', un dels projectes d'estudiants del TecnoCampus
'Manola', un dels projectes d'estudiants del TecnoCampus

capgros.com

Vuit estudiants del TecnoCampus, a la Setmana del Talent Audiovisual

Els 4 projectes audiovisuals presentats pels 8 estudiants del TecnoCampus competiran a les categories de ficció, no ficció, i videojocs

Vuit estudiants del TecnoCampus de Mataró presentaran els seus projectes audiovisuals davant de productores al Pitching de la Setmana del Talent Audiovisual.

La Setmana del Talent Audiovisual, iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent emergent de les universitats amb la indústria per innovar i trobar nous formats, fa el salt internacional en la seva vuitena edició, que tindrà lloc del 14 al 18 de novembre al CaixaForum de Barcelona. L’acte central de la Setmana del Talent és el Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, iniciativa pionera a Europa que ajuda a donar vida a projectes innovadors del talent universitari. 80 joves professionals, 30 més que en l’edició passada, presentaran en format pitch 50 projectes audiovisuals davant de 170 empreses i productores audiovisuals amb l’objectiu de captar el seu interès i que els ajudin a tirar-los endavant.

8 estudiants de TecnoCampus presentaran 4 projectes

Els projectes audiovisuals del TecnoCampus de Mataró competiran a les categories de ficció, no ficció, i videojocs: ‘Efímero’, a la categoria de no ficció, dels alumnes Carla Casimiro i Roger Galano; ‘Manola’, a la categoria de ficció, dels alumnes Pau Bonastre i Pau Artero; ‘Look what I’ve made’, de Jan de Nobel i Gerard Coquard competirà a la categoria de videojocs; i també a la categoria de videojocs, competirà ‘Merge it!’, el projecte dels alumnes Alex Pascua i Pau Ruano.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive