La tecnologia digital més puntera aplicada a l’odontologia
La tecnologia digital més puntera aplicada a l’odontologia

La tecnologia digital més puntera aplicada a l’odontologia

Cadmo és un laboratori dental mataroní que crea pròtesis i altres elements odontològics utilitzant avenços com la impressió i els escàners 3D

L’odontòleg mataroní Álvaro Soriano és el promotor de Cadmo Dental, un laboratori establert a la capital del Maresme que aplica la tecnologia digital més innovadora en l’àmbit de l’odontologia. Combinant l’artesania amb innovacions com les impressores i escàners 3D, Cadmo elabora pròtesis i altres elements odontològics per encàrrec de les clíniques dentals. Cadmo Dental és el protagonista de la secció 'Nous Emprenedors', de la mà de TecnoCampus. 

Aquest negoci és fruit de l’experiència de Soriano com a odontòleg especialitzat en el món digital, que l’ha dut a treballar per a diverses empreses del sector. “Finalment vaig decidir que era l’hora d’obrir-me camí en solitari”, explica aquest emprenedor mataroní, que va obrir Cadmo Dental el mes d’abril passat.

Amb seu al carrer de Sant Josep de Mataró, el laboratori dental Cadmo realitza pròtesis fixes i removibles, odontologia digital o assessorament en flux digital. Soriano treballa amb mètodes com l’escàner 3D que permet captar la imatge de la boca de manera digital, amb molta més exactitud i precisió que el sistema tradicional, i a partir d’aquí crear la pròtesi amb un software de disseny específic. A banda, compta amb impressores 3D per acabar de donar forma a l’element. “Tot plegat permet més exactitud i traçabilitat, ja que hi ha paràmetres que no pots controlar tan bé de forma analògica, com ara el gruix dels materials emprats”, explica l’odontòleg.

TecnoCampus va ser molt important per a l’impuls del laboratori dental, ja que Soriano hi va rebre assessorament per poder tirar endavant qüestions com el pla de negoci i fer front a tota la burocràcia. “Per a una persona jove i sense experiència empresarial prèvia com jo, va resultar de gran utilitat”, constata. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive