En Mohamed i la Laia són Tafrokht Tours
En Mohamed i la Laia són Tafrokht Tours

Tafrokht Tours, fugir del turisme industrial

En Mohammed i la Laia són Tafrokht Tours, i organitzen viatges al Marroc de manera familiar i artesana, lluny dels paquets preconcebuts de les agències convencionals

patrocini Pous nova llei
 


Tafrokht és palmera en llengua amazic. I també és el nom escollit per en Mohammed i la Laia per la seva agència de viatges que proposa conèixer el Marroc de debò, fora de les cotilles, els paquets i els llocs que visita tothom. Ells es van conèixer al desert i van decidir que viurien a cavall dels seus dos països i que farien perquè la gent conegui bé dos països veïns però que sovint semblen massa distants. “Volem que la gent perdi la por a viatjar i anar a altres llocs i quan hi siguin a conèixer bé. Si no et barreges amb la gent no coneixeràs on has estat, tot va connectat”, explica la Laia. Tafrokht Tours s’ofereix com la millor manera de conèixer i visitar el Marroc, allunyat del turisme industrial. Cada viatge és personalitzat i intenta variar destinacions per conèixer i aprendre a estimar una destinació amb tanta varietat de paisatges, cultures, medis i ciutats com el Regne del Marroc.

“Oferim viatges personalitzats per totes les regions del país, apropant-nos a les persones i gaudint d’una experiència vivencial a cada racó. El nostre objectiu principal és fomentar un turisme responsable, cuidant el medi natural i contribuint en l’economia local”, explica la Laia. En Mohammed es dedica al turisme des que tenia 16 anys i finalment aquest 2023 tots dos han pogut emprendre l’aventura de fer una agència diferent. Familiar, artesana i propera. La millor carta de presentació per anar al Marroc i conèixer-lo de veritat.

“Nosaltres preguntem què es vol visitar, què es prefereix i a partir d’aquí fem l’itinerari. I acompanyem sempre, de manera que el viatge és en tot moment el que vol el que viatja: desert o platja, muntanyes o ciutats, espais més coneguts o petits secrets”, explica. L’aposta per un turisme responsable és, a més, necessària. Amb el sotrac de la Covid, molt del turisme al Marroc va quedar en mans de grans gegants i companyies. Tafrokht va a la petita escala, a l’economia local, a fer un turisme de proximitat que serveixi per explicar la meravellosa cultura marroquina.

Sense el TecnoCampus, explica la Laia, no haurien pogut obrir l’agència. “Vam demanar ajuda per a la creació d’empreses i des del primer vam veure que ens hi podíem acollir i ens vam sentir molt ben assessorats i acompanyats. Hi ha tràmits més carregosos com ajudar-nos a constituir que amb el TecnoCampus resulten fàcils d’entendre, perquè estan explicats molt bé i també càpsules de formació interessants en àmbits que anàvem més peixos com la web o el màrqueting”, raona.

Fitxa

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive