Servei integral i proper per a les persones amb mobilitat reduïda
Servei integral i proper per a les persones amb mobilitat reduïda

Servei integral i proper per a les persones amb mobilitat reduïda

Amigo 24, que ha obert portes a Mataró amb el suport de TecnoCampus, repara, manté, ven i lloga cadires de rodes, scooters i altres equips de mobilitat

Les dues nebodes mataronines de Leidy Sánchez tenen una malaltia rara, atròfia muscular espinal, que les fa ser usuàries de cadira de rodes. “A través d’elles hem pogut conèixer el cost que té el manteniment i reparació dels seus equips de mobilitat, i els problemes d’haver de desplaçar-se a Barcelona per fer-ho”, explica. Conèixer tan de prop el món de la discapacitat física i la pèrdua de mobilitat l’ha motivat a obrir la franquícia Amigo 24, al carrer Aribau de Mataró. Es tracta de l'establiment protagonista de la secció 'Nous Emprenedors' en col·laboració amb TecnoCampus.

Es tracta d’un establiment que ofereix el servei de reparació, manteniment, venda i lloguer de cadires de rodes elèctriques i manuals, scooters, equips de mobilitat com ara grues manuals, adaptadors per a wc, etc. “Ho oferim tant a la comunitat usuària de cadira de rodes com a la gent gran, als turistes que visitin la nostra ciutat o a qui ho necessiti”, explica Sánchez. La prioritat és que per accedir a tots aquests serveis no hagin de sortir de Mataró.

Tot plegat, amb una atenció personalitzada i sensible a les urgències que requereixen els clients, oferint una resposta el més ràpida possible i a un cost que no suposi un impacte massa gran per a les seves butxaques. “Volem sensibilitzar a la comunitat en general i conscienciar que, amb avenços tècnics, ajudem aquestes persones a ser més autònomes i més felices”, destaca Sánchez. 

El TecnoCampus ha estat un gran aliat en la posada en marxa d’aquest negoci, gràcies al seu “ampli coneixement i suport per fer l’estudi de mercat, assessorament en la creació de l’empresa, llicències i subvencions i un llarg etcètera”, afirmen des d’Amigo 24. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive