Adrián Roca, de Gau3di, empresa guanyadora del premi Creatic 2020
Adrián Roca, de Gau3di, empresa guanyadora del premi Creatic 2020

Premi Creatic per a una empresa d'impressió 3D metàl·lica

L'empresa Gau3di, guanyadora del Creatic a millor iniciativa empresarial, porta la impressió 3D a la indústria dels motlles

L'empresa Gau3di, que es dedica a la impressió 3D metàl·lica, és la guanyadora del Premi Creatic a la millor iniciativa empresarial en l'àmbit de la tecnologia i la innovació. El guardó es va donar a conèixer dijous passta durant la Nit de l'Emprenedoria 2020, promoguda pel TecnoCampus Mataró-Maresme i que a causa de la Covid va canviar de format i va ser una gala televisiva, presentada per la periodista Elisenda Pineda i emesa per Youtube i per Mataró Audiovisual, però sense públic. 

El premi Creatic, dotat amb 12.000 euros, ha estat per aquesta empresa que es dedica a la manufactura additiva de metall (MAM), coneguda com a impressió 3D metàl·lica. Gau3di trasllada aquesta tecnologia a la indústria dels motlles. L’encarregat de recollir el guardó en nom dels premiats va ser Adrián Roca, que lidera el projecte amb Daniel Flor i Pere Ferrer.

La Nit de l'Emprenedoria va comptar amb altres premis. El guardó al millor projecte amb impacte social, dotat amb 6.000 euros, va ser per a Sycai Medical, el projecte d’un assistent que ajuda els radiòlegs en el diagnòstic i seguiment automàtic de lesions precanceroses abdominals. Enigmas Tour, per la seva banda, es va endur el Creatic a la millor iniciativa liderada per dones. Es tracta d'una app que permetrà als turistes conèixer una ciutat mitjançant un catàleg de jocs gratuïts, enigmes que es resoldran al llarg d’una ruta que passa pels llocs emblemàtics de cada ciutat. Altres guardons de la nit van ser a l’emprenedoria universitària (Bizer Swimwear) i al millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional (Prosystem). 

Durant la gala, es van projectar, enregistrats, els parlaments de l’expert en innovació Xavier Ferrás, que va destacar la importància d’iniciatives com els premis Creatic, que compleixen 20 anys, i el parc TecnoCampus, que en compleix 10. També hi van intervenir l'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, i el regidor d'Empresa, Sergi Morales. Es premis Creatic han comptat amb el mecenatge de diverses empreses i institucions. Són sis en total: Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); Web Manager Service i Palobiofarma (categoria bronze).

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive