Acte de la PIMEC a Mataró
Acte de la PIMEC a Mataró

PIMEC reclama a Mataró més atenció per a pimes i autònoms

El president de la patronal PIMEC considera que han d'estar "en el pont de comandament, on es prenguin les decisions que ens afecten"

El president de PIMEC, Antoni Cañete, va ser ahir dijous a Mataró, en el marc d'una gira on vol compartir les inquietuds i les necessitats de les pimes i les persones autònomes, per tal de definir les prioritats de la patronal per als propers anys.L'objectiu és recollir les veus de l'empresariat del territori per dissenyar accions i mesures que reclamaran als governs. 

El Tecnocampus de Mataró va acollir l'acte, on el president de PIMEC va explicar  als empresaris i empresàries del Maresme i el Barcelonès Nord que des de PIMEC volen "situar les pimes en el pont de comandament, per tant, hem d’estar a tots els llocs on es prenen les decisions que afecten la petita i la mitjana empresa".

L'objectiu de PIMEC, segons Cañete, és que "es legisli pensant primer en els més petits. Només si estem en el pont de comandament, podrem aconseguir normatives justes i equitatives per competir en igualtat de condicions, ser viables i competitius i, per tant, propiciar el creixement econòmic del país”.

A petició del públic assistent, el president de PIMEC també ha parlat d’alguns dels temes que més preocupen al teixit empresarial local com l’energia, la formació i la reindustrialització. També ha reflexionat sobre els canvis que s’estan produint al món i ha definit el moment actual com un “canvi d’era, en la qual serà necessària una mirada d’un capitalisme més inclusiu, en què la columna vertebral serà la gestió de la productivitat”.  

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive