La nit de l’empresariat de la FAGEM corona Golden Hotels. Foto: A. Canalejo - FAGEM
La nit de l’empresariat de la FAGEM corona Golden Hotels. Foto: A. Canalejo - FAGEM

La nit de l’empresariat de la FAGEM corona Golden Hotels

Mariam Ayadi (WiPass), Laia Pujol (D-Musica Factoria Musical) el Club Nàutic El Balís i Antonio Rodríguez (AMITS), els altres reconeixements de la vetllada

L’empresa hotelera Golden Hotels va rebre dijous el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial, la major distinció dels Premis FAGEM que s’han conegut durant la XV Nit de l’Empresariat del Maresme. Golden Hotels és una cadena familiar fundada el 1963 i té seu a Pineda de Mar. Actualment compta amb vuit hotels al llarg de la costa catalana que sumen unes 2.000 habitacions i un equip de 850 treballadors. L’empresa hotelera es va imposar a les altres dues finalistes de la nit, Manufacturas Carrés Costa i Roy Assessors.

Els premis de la FAGEM es van lliurar en el decurs d’una acte, al que han assistit més de 250 persones del món empresarial, econòmic i institucional de la comarca, celebrat dijous a la nit al Teatre Monumental 

Foto de família de tots els guanyadors i les autoritats. Foto: A. Canalejo - FAGEM

Foto de família de tots els guanyadors i les autoritats. Foto: A. Canalejo - FAGEM

 

Els altres premiats

La FAGEM també ha reconegut la tasca de Mariam Ayadi, de l’empresa WiPass, com a Jove Empresària de l’any a la comarca i a Laia Pujol, de D-Musica Factoria Musical, amb la menció a la Dona Empresària. Ayadi va fundar Wipass el 2018, una solució tot en un que fusiona el món físic i el digital per crear una experiència única, immersiva i connectada dintre dels establiments comercials. 

En el cas de Laia Pujol, el seu és un projecte pedagògic d’educació musical destinat a la comunitat educativa i per a nens i nenes de 0 a 5 anys que va néixer ja fa 22 anys. En la categoria de Jove Empresari/a també competien Carlos Pinedo (El Mas Vell) i Uri Soler (SolRe Percusió). Les altres finalistes de Dona Empresària eren Laia Carmona (Kangurs) i Anna Ruiz (Halteres).

Per segon any consecutiu, els Premis FAGEM han lliurat també la menció al foment de la igualtat i/o diversitat, que enguany recau en el Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres. L’empresa és una referència de la nàutica estatal i també en matèria d’igualtat i diversitat. A més, per primer cop a la seva història, la lidera actualment una dona.

Finalment, i com ja és habitual, la FAGEM també ha fet homenatge a una persona vinculada amb el teixit associatiu i empresarial que per la seva trajectòria suposa un actiu per a la comarca. Enguany el Reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial ha estat per a Antonio Rodríguez, president de l’Associació de Mestres Industrials i Tècnics Superiors (AMITS). La FAGEM li reconeix la tasca per a la normalització a tots nivells de la FP, pel reconeixement del professorat i per la qualificació i acreditació de les persones treballadores.

Roser Moré, presidenta de la FAGEM. Foto: A. Canalejo - FAGEM

Roser Moré, presidenta de la FAGEM. Foto: A. Canalejo - FAGEM

 

“Necessitem que ens mimin”

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, ha reivindicat durant el seu discurs la necessitat que les administracions “mimin” el teixit productiu, i més ara en l’actual context econòmic: “Calen més facilitats, polítiques actives de foment de la creació i desenvolupament de projectes empresarials”. Moré també ha demanat a la classe política que deixi enrere les “bones paraules” i porti a terme una “intervenció efectiva en la fixació del preu del gas i de la llum a nivell europeu”. En clau comarcal, Moré defensa el Maresme com una comarca “rica, productiva i pròspera” i fa una crida perquè al Maresme torni a imperar el potencial industrial i es consolidi com a destí turístic de referència. “Com a patronal de referència tenim el deure d’intentar-hi i per nosaltres no serà”, ha destacat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive