Niche Beauty Lab.
Niche Beauty Lab.

Redacció / AMIC

Niche Beauty Lab, cosmètics catalans de qualitat i per a tothom

L'empresa utilitza la nanotecnologia o la tecnologia cel·lular amb un laboratori propi per desenvolupar els seus productes

Niche Beauty Lab va néixer el 2016 amb l'objectiu de fer arribar els cosmètics de qualitat a tots els públics. En cinc anys, l'empresa espera arribar als set milions d'euros de facturació aquest 2021 i duplicar-los durant el 2022. La investigació i la recerca és un dels pilars d'aquesta companyia ubicada a Blanes i que dona feina a una quarantena de persones.

La història de Niche Beauty no comença el 2016, sinó que arrenca 10 anys enrere. Els seus fundadors són també propietaris de Seal Aromas, un fabricant de perfumeria i fragàncies per ambientadors. "Nosaltres veníem d'aquest sector i era el següent pas. Molts clients ens demanaven fabricar productes per a la pell i tractament", explica Sergio Chorrero, un dels fundadors.

La voluntat era "democratitzar la cosmètica". Chorrero veia un mercat "fosc" a nivell de costos i de marges de beneficis. "La diferència era abismal", assegura. En observar com funcionava el sector, van descobrir que en un producte de cosmètica hi intervenien molts agents: un laboratori, un desenvolupador, una marca... "Molts passos que encarien el producte. Una fórmula passava de costar un o dos euros a vendre's per 50. Ens sorprenia", emfatitza.

Revolucionar la cosmètica

En aquest context, Niche Beauty va apostar des de l'inici per encarregar-se de tot el procés de producció i fabricació. I, el més important, començant des de la idea. Per aquest motiu, el primer que van fer va ser crear un laboratori d'innovació i un equip de recerca i desenvolupament.

"Vam veure que érem molt àgils en desenvolupar un producte i ens vam fer molt bons en això. Per a cada nínxol de mercat que detectàvem, trèiem un producte", apunta Chorrero. En aquest temps han posat al mercat més d'una vintena de marques de cosmètica i han patentat productes exclusius que han sortit del seu laboratori.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive