Luzergia Technology
Luzergia Technology

Redacció

Luzergia Technology, solucions integrals per a una energia verda

La companyia Luzergia Technology, amb seu a Mataró, s’especialitza en el disseny, la instal·lació i el manteniment de sistemes d’energia solar fotovoltaica tant a nivell residencial com industrial

patrocini Pous consultans nova llei


“La relació qualitat-preu i la capacitat d’innovació”, respon de seguida Víctor León a la pregunta de què els diferencia de la competència. Ell és un dels dos socis fundadors de Luzergia Technology, juntament amb el seu company David Mayo: “Tots dos acumulàvem molta experiència formant part de grans empreses d’un sector en expansió i amb pocs anys de vida. Vam veure que a mesura que aquestes empreses creixien, ens fitxaven companyies més petites i nosaltres les fèiem créixer. Al final vam arribar a una conclusió: ja està bé fer créixer empreses dels altres, però podríem fer créixer la nostra pròpia empresa”. I així, explica León, va néixer Luzergia Technology.

La companyia mataronina s’ha associat amb els principals fabricants de panells solars i equips d’alta qualitat

La companyia, amb seu a Mataró, s’especialitza en el disseny, la instal·lació i el manteniment de sistemes d’energia solar fotovoltaica tant a nivell residencial com industrial. Amb un equip d’experts altament capacitats i una àmplia experiència en el sector, ofereixen solucions personalitzades i eficients que s’adapten a les necessitats específiques de cada client. A Luzergia Technology entenen que cada projecte és únic. En aquest sentit, es comprometen a proporcionar solucions personalitzades que s’ajustin als requisits i objectius de cadascú.

La firma és capaç de proposar serveis integrals, des del disseny fins a la posada en marxa i el manteniment de sistemes fotovoltaics. Una companyia, la mataronina, que s’ha associat amb els principals fabricants de panells solars i equips d’alta qualitat. Això els permet garantir la fiabilitat i el rendiment òptim dels sistemes que instal·len.

Luzergia Technology és una empresa que a dia d’avui compta amb un equip de deu persones; vuit operaris i dos socis: “Ara mateix, a més, estem a punt d’obrir una comercialitzadora renovable per oferir PPA als nostres clients, solució que farà que tothom pugui beneficiar-se de les bondats de l’autoconsum”, assenyala Víctor León. PPA (Power Purchase Agreement) és un acord o contracte de compravenda d’energia a llarg termini entre un desenvolupador renovable i un consumidor: “Aquesta nova empresa es dirà LUMINE i estarà formada per nosaltres, els socis de Luzergia, i un nou soci que es diu Marc Borràs. La nostra principal motivació és oferir una solució òptima al client, adaptada a les seves necessitats i capacitats, i reduir-li el preu de la factura de la llum tot donant una solució respectuosa amb el medi ambient i natural que ens envolta”.

Una altra aventura empresarial, la de Luzergia Technology, que ha sigut possible també gràcies a l’assessorament del TecnoCampus. De la idea a la posada en marxa hi ha un camí a recórrer, i aquest és molt més senzill i agradable de la mà del parc tecnològic ubicat a la capital del Maresme.

Fitxa

  • Luzergia Technology
  • Frederic Mistral, 30, 08304 Mataró (BCN)
  • +34 695 918 884
  • info@luzergiatechnology.com

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive