Els creàtic en una edició anterior de la Nit de l'Emprenedoria al TecnoCampus. Foto: R. G. / TecnoCampus
Els creàtic en una edició anterior de la Nit de l'Emprenedoria al TecnoCampus. Foto: R. G. / TecnoCampus

Convocats els Premis Creatic 2023 a l'emprenedoria

Els Creatic estan dividits en tres categories: tecnologia i innovació, millor iniciativa liderada per dones i millor projecte amb impacte social

patrocini Pous nova llei
 

Torna la convocatòria dels Premis Creatic per reconèixer els millors projectes emprenedors en l'àmbit de la tecnologia i la innovació. La 23a edició d'aquests premis, organitzada pel TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró, amb el suport i mecenatge d'altres empreses i institucions, té com a objectiu principal promoure i donar suport a nous projectes emprenedors que contribueixin al creixement sostenible del territori.

Els Premis Creatic estan dividits en tres categories. La primera, dirigida a l'àmbit de la tecnologia i la innovació, atorgarà un premi en metàl·lic de 12.000 € i un any d'estada bonificada a la incubadora d'empreses del TecnoCampus al millor projecte. A més, s'entregaran dos premis addicionals, el Premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i el Premi al millor projecte amb impacte social, amb una dotació de 6.000 € i un any d'estada bonificada en la incubadora.

En aquesta edició, els premis posen especial èmfasi en noves solucions en àrees estratègiques com salut, TIC, ciberseguretat, impressió 3D, tecnologies per a la indústria 4.0, economia blava, economia circular i indústria dels videojocs. Aquests sectors són essencials per al desenvolupament i futur del territori, i es busca reconèixer els emprenedors que estiguin innovant i generant un impacte positiu en aquestes àrees.

  • El lliurament dels Premis Creatic tindrà lloc durant la Nit de l'Emprenedoria, que se celebrarà al novembre.
  • Durant aquest esdeveniment, també es reconeixeran altres iniciatives emprenedores sorgides de l'àmbit universitari i de la Formació Professional.

Candidatures fins el 10 d'octubre


Les candidatures per als Premis Creatic podran presentar-se fins al 10 d'octubre d'enguany. Un comitè format per representants del TecnoCampus i altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes, que tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant un jurat. Aquest jurat serà l'encarregat de triar els guanyadors de cada categoria.

A través d'aquests premis, s'espera seguir impulsant i reconeixent el talent i la creativitat dels emprenedors del territori, afavorint el desenvolupament de noves idees i iniciatives que contribueixin al creixement i l'avanç tecnològic en àrees clau per al futur. Amb aquesta nova edició, els Premis Creatic es consoliden com un referent en el suport a l'emprenedoria i la innovació a Mataró i la seva comarca.

És important destacar que els Premis Creatic compten amb el valuós suport de vuit empreses compromeses amb el desenvolupament del nostre entorn. Aquestes empreses són ESED-Cyber Security & IT Solutions en la categoria platinum; FYR Legal, Minoryx Therapeutics , Palobiofarma i Banc Sabadell en la categoria gold; CSV Experts en la categoria silver; i Derecho.com i Ambisort en la categoria bronze. Totes elles fan possible la dotació econòmica dels premis i demostren el seu compromís amb les persones emprenedores.

A més de les empreses que actuen com a mecenes, donen suport a la iniciativa la Diputació de Barcelona, ACCIÓ i Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i hi col·laboren el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), l’Associació Dona’t un impuls, la Cambra de Comerç de Barcelona, BANC , PIMEC i EURECAT. Així mateix, es compta amb el suport del programa europeu Start For Future, impulsat per EIT Manufacturing & Urban Mobility, que permetrà al projecte guanyador de la categoria universitària gaudir d’una experiència emprenedora internacional.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive