Els creàtic en una edició anterior de la Nit de l'Emprenedoria al TecnoCampus. Foto: R. G. / TecnoCampus
Els creàtic en una edició anterior de la Nit de l'Emprenedoria al TecnoCampus. Foto: R. G. / TecnoCampus

Convocats els Premis Creatic 2023 a l'emprenedoria

Els Creatic estan dividits en tres categories: tecnologia i innovació, millor iniciativa liderada per dones i millor projecte amb impacte social

patrocini Pous nova llei
 

Torna la convocatòria dels Premis Creatic per reconèixer els millors projectes emprenedors en l'àmbit de la tecnologia i la innovació. La 23a edició d'aquests premis, organitzada pel TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró, amb el suport i mecenatge d'altres empreses i institucions, té com a objectiu principal promoure i donar suport a nous projectes emprenedors que contribueixin al creixement sostenible del territori.

Els Premis Creatic estan dividits en tres categories. La primera, dirigida a l'àmbit de la tecnologia i la innovació, atorgarà un premi en metàl·lic de 12.000 € i un any d'estada bonificada a la incubadora d'empreses del TecnoCampus al millor projecte. A més, s'entregaran dos premis addicionals, el Premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i el Premi al millor projecte amb impacte social, amb una dotació de 6.000 € i un any d'estada bonificada en la incubadora.

En aquesta edició, els premis posen especial èmfasi en noves solucions en àrees estratègiques com salut, TIC, ciberseguretat, impressió 3D, tecnologies per a la indústria 4.0, economia blava, economia circular i indústria dels videojocs. Aquests sectors són essencials per al desenvolupament i futur del territori, i es busca reconèixer els emprenedors que estiguin innovant i generant un impacte positiu en aquestes àrees.

  • El lliurament dels Premis Creatic tindrà lloc durant la Nit de l'Emprenedoria, que se celebrarà al novembre.
  • Durant aquest esdeveniment, també es reconeixeran altres iniciatives emprenedores sorgides de l'àmbit universitari i de la Formació Professional.

Candidatures fins el 10 d'octubre


Les candidatures per als Premis Creatic podran presentar-se fins al 10 d'octubre d'enguany. Un comitè format per representants del TecnoCampus i altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes, que tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant un jurat. Aquest jurat serà l'encarregat de triar els guanyadors de cada categoria.

A través d'aquests premis, s'espera seguir impulsant i reconeixent el talent i la creativitat dels emprenedors del territori, afavorint el desenvolupament de noves idees i iniciatives que contribueixin al creixement i l'avanç tecnològic en àrees clau per al futur. Amb aquesta nova edició, els Premis Creatic es consoliden com un referent en el suport a l'emprenedoria i la innovació a Mataró i la seva comarca.

És important destacar que els Premis Creatic compten amb el valuós suport de vuit empreses compromeses amb el desenvolupament del nostre entorn. Aquestes empreses són ESED-Cyber Security & IT Solutions en la categoria platinum; FYR Legal, Minoryx Therapeutics , Palobiofarma i Banc Sabadell en la categoria gold; CSV Experts en la categoria silver; i Derecho.com i Ambisort en la categoria bronze. Totes elles fan possible la dotació econòmica dels premis i demostren el seu compromís amb les persones emprenedores.

A més de les empreses que actuen com a mecenes, donen suport a la iniciativa la Diputació de Barcelona, ACCIÓ i Secretaria de Polítiques Digitals del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i hi col·laboren el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), l’Associació Dona’t un impuls, la Cambra de Comerç de Barcelona, BANC , PIMEC i EURECAT. Així mateix, es compta amb el suport del programa europeu Start For Future, impulsat per EIT Manufacturing & Urban Mobility, que permetrà al projecte guanyador de la categoria universitària gaudir d’una experiència emprenedora internacional.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive