Jordi Joan Gómez, de Code To Work
Jordi Joan Gómez, de Code To Work

Code To Work, una acadèmia per convertir-se en desenvolupador de webs i apps

El centre Code To Work, situat a Mataró, ofereix una metodologia intensiva d’estudis per adquirir coneixements pràctics totalment orientats al món laboral

El mataroní Jordi-Joan Gómez Augustín, amb llarga experiència en el món de la consultoria digital, és el fundador de Code To Work Academy,  que ofereix cursos per aprendre a desenvolupar pàgines web i aplicacions mòbils. Es tracta d’un ‘bootcamp’, una metodologia intensiva d’estudis per adquirir coneixements pràctics i específics en l’àmbit del software, amb formacions a mida que donen als alumnes les eines necessàries per ser productius a curt termini i satisfer les necessitats actuals de les empreses. 

Experiència immersiva per als alumnes, que descobreixen les metodologies aplicades en el sector professional

"El nostre objectiu és formar desenvolupadors web, en cursos d’unes vuit setmanes full-time, tot i que també oferim formacions a temps parcial”, destaca l’emprenedor mataroní. El ‘target’ principal dels cursos de Code To Work Academy, que s’iniciaran a l’abril, són els joves universitaris o de graus mitjans graus mitjans que requereixen d’una formació més pràctica, enfocada al món laboral. Una experiència immersiva on els alumnes aprenen tècnicament mentre descobreixen les metodologies aplicades en el sector professional. “La nostra idea és que els alumnes surtin de l’acadèmia amb feina”, assegura Jordi-Joan, que destaca que no cal tenir cap base prèvia per poder cursar els seus estudis. En finalitzar-los els estudiants estaran preparats per ser “productius des del primer moment per a l’empresa que els contracti”. Al final de cada curs hi haurà ‘hiring day’, una sessió amb empreses del sector per entrevistar i possiblement contractar alumnes.  

Code To Work Academy també té un vessant de consultoria, que ja està treballant per a clients tan importants com són les Institucions Europees. Aquesta branca de l’empresa permet crear formacions que estan al dia a dia del mercat i que són impartides per professionals en actiu. Jordi-Joan va acudir al TecnoCampus per rebre suport a l’hora de crear el pla d’empresa i l’estudi de mercat per fer de Code To Work Academy una realitat.

Fitxa

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive