Vanessa Juan Calderon, impulsora de VannHair, que posa el client al centre de tot. Foto: R. G.
Vanessa Juan Calderon, impulsora de VannHair, que posa el client al centre de tot. Foto: R. G.

VannHair: el client al centre de tot, amb l’atenció i la cura que es mereix

VannHair, al barri de l’Havana de Mataró és el projecte personal de la perruquera Vanessa Juan, amb 25 anys de trajectòria en el seu àmbit

patrocini pous
 

Als seus 42 anys, i treballant des dels 16 al mateix sector... A qui no se li passaria pel cap muntar un negoci propi en el seu àmbit? Tanta experiència acumulada és un capital únic, així que quan se li va presentar l’oportunitat, la perruquera i estilista Vanessa Juan Calderon no s’ho va pensar dues vegades. El resultat és VannHair, un establiment situat al barri de l’Havana de Mataró que fa dos mesos que ha obert portes. “Volia crear quelcom que sortís de dins meu, que expressés les idees i pensaments que tinc com a professional”, assegura la protagonista de la secció Nous Emprenedors, realitzada en col·laboració amb TecnoCampus.

La clau de l’establiment, com explica la pròpia mataronina, és el benestar i la tranquil·litat que s’ofereix al client, tant dona com home. “Sense presses, mai agafant dues persones a la vegada, prestant tota l’atenció que cadascú es mereix”, explica Juan, per a qui VannHair és un oasi de pau i de relaxament per a fugir, almenys durant una estona, de la vida quotidiana massa accelerada. Un breu massatge de benvinguda, olis essencials que calmen i destensen, i 25 anys d’experiència en perruqueria per aconseguir l’estil idoni per a cada persona.

Quan Vanessa Juan va decidir obrir el seu establiment, va comptar amb el suport del TecnoCampus. “Me n’havien parlat molt bé i realment em van ser de gran ajuda per assolir tots els permisos i llicències necessaris, fins i tot posant-me en contacte directe amb els tècnics de l’Ajuntament”, explica Juan. La perruquera també destaca la ubicació de VannHair a l’Havana. “Vivim al barri i ens encanta, però li manca una mica d’activitat comercial i volem contribuir a canviar la situació”.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive