Estefania Casas, de Central Fisioteràpia
Estefania Casas, de Central Fisioteràpia

Redacció

Central Fisioteràpia, el teu espai de salut al centre de Mataró

Central Fisioteràpia ofereix osteopatia, tractaments per a la dona i els nadons i tot tipus de lesions musculars amb les tècniques més innovadores

Som sincers i transparents amb el pacient. No volem que ens necessiti pel seu dia a dia. Volem ajudar-lo i que es recuperi. En alguns llocs et donen sessions cada 15 dies i anar fent. De vegades m’he trobat amb pacients que venen a fer ‘manteniment’. Jo els dic que no són un cotxe, són persones. Això és tirar-se pedres a la pròpia teulada perquè encara podria tenir l’agenda més plena, però nosaltres volem ajudar i establir una relació transparent amb el pacient”. Estefania Casas té clar que la franquesa i la confiança són fonamentals en la seva relació amb els pacients. Potser això marca la diferència, o potser també és cosa de l’equip que ha confeccionat  i dels mètodes que ofereixen a Central Fisioteràpia, al carrer del Parc número 90 de Mataró.

Sigui com sigui, Casas es mostra “feliç de la vida” amb la seva experiència al capdavant del centre en aquests cinc mesos que porta en funcionament. Van obrir el passat mes de maig i la resposta no ha pogut ser més satisfactòria: “Està funcionant increïblement bé des del primer minut i cada mes ens anem superant”. 

Estefania Casas fa 20 anys que és fisioterapeuta i, com a nedadora i jugadora de waterpolo, ha estat tota la vida relacionada amb l’esport. Després de diferents etapes com a treballadora en altres centres de la ciutat, i d’una estada a Manresa, va decidir tirar pel dret i obrir el seu propi espai. De seguida es va enamorar del local del carrer del Parc i totes les peces van anar encaixant. 

Casas és especialista en el món del sòl pèlvic: “El dolor al sol pèlvic no és normal. A consulta te n’adones de la greu normalització del dolor, les pèrdues i altres afeccions. Res d’això és normal, un cos saludable no sent dolor i funciona correctament. Procuro que la rehabilitació de la dona i el món de l’esport vagin de bracet”.

Una osteòpata de gran nivell, la Iliana, un especialista en ATM (fisio de la l’articulació de la boca), l’Òscar, i una experta en fisioteràpia respiratòria, la Mar, completen l’equip de Central Fisioteràpia. En aquest sentit, ofereixen tractaments per a dones i petits, per a persones que pateixen migranyes, bruxisme o vertigen i per a guarir tot tipus de lesions musculars (lumbàlgia, cervicàlgia, tendinitis, contractures o contusions): “Fem massatges però com que també ens formem contínuament, podem aplicar tècniques innovadores com la punció seca o la diatèrmia, que consisteix en l’aplicació d’un corrent d’alta freqüència que penetra en les capes més profundes del teixit. Això genera un efecte tèrmic, biològic i cel·lular”.

Tot plegat també ha sigut possible gràcies al TecnoCampus: “La Núria em va agafar de la mà i em va dir: som-hi, fem números. Jo anava molt perduda en aquest sentit. Ella va fer que tot fos fàcil. És ‘carinyosa’, sincera, resolutiva... ho recomano a tothom. Estic molt agraïda al TecnoCampus. La seva ajuda ha sigut fonamental perquè el projecte veiés la llum”. 

Fitxa

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive