Bobo Choses
Bobo Choses

Bobo Choses fa 15 anys liderant un nou concepte de roba per a nens i adults

Bobo Choses arriba als 15 anys amb un nou concepte de roba i complements perquè nens i adults puguin explorar la seva creativitat i crear nous mons imaginaris

patrocini pous lloguer segur
 

'Vestir-se i divertir-se', aquest és el lema que podria molt ben definir l'empresa Bobo Choses que enguany fa 15 anys. Adriana Esperalba en va ser la creadora l'any 2008, i al 2013 s'hi va incorporar el seu germà, en Pim, que ara n'és el CEO i que va ser entrevistat per la revista Forbes.

Des de petit, a Pim Esperalba li agradava emprendre petits projectes. “Abans era crear una ciutat de Playmobil o desmuntar un cotxe i ara és donar una solució creativa a un repte de negoci”. Com hem dit, el 2013 s'incorpora a l'empresa familiar Bobo Choses: les seves peces, de dissenys retro amb originals colors i estampats únics, són perfectes perquè els nens desenvolupin la seva imaginació. Esperalba revela que totes les col·leccions expliquen una història i creu que allò que els diferencia és “la nostra proposta de valor al llarg dels anys. Ens mou inspirar creativitat. Treballar una sensibilitat a través del producte cercant sempre la mirada de nen”. El 2019, llancen la seva primera col·lecció unisex per a adults a qui els agrada vestir amb marques sostenibles i divertir-se fent-ho. “Pot semblar naïf, però si el que fem no et desperta una emoció, no és Bobo”, explica en Pim.

La sostenibilitat com a bandera

Crear de manera sostenible és un compromís ineludible per a la marca. Per això aposten per fer el 95% de la seva producció entre Espanya i Portugal amb materials com cotó orgànic, lyocell o fibres reciclades. En Pim ho té clar, “la protecció del medi ambient no és una opció. Cal compartir aquesta responsabilitat amb els nostres fills. A cada col·lecció comptem històries amb valors positius per conscienciar els nens de forma divertida”.

Present a 48 països

En aquests 15 anys, Bobo Choses ha estat pionera en el seu sector. És present a 48 països, amb 700 punts de venda, una botiga física a Barcelona i quatre monobotigues a Corea del Sud. “Els propers passos passaran per enfortir la nostra relació directa amb els clients prioritzant els nostres principals mercats a Europa i Àsia", afirma en Pim. "Això requerirà generar interès a partir de les nostres històries i reforçar la nostra estratègia de sostenibilitat”.

Font: forbes.es

Comentaris (2)

Joaquim Oms Fa 11 mesos
En primer lloc, m'agradaria que fes constar el seu nom en lloc d'amagar-lo. En segon lloc, abans de fer suposicions, informis be. Pot adreçar-se per correu-e a l'empresa. Segur que l'atendran. Atentament.
del 95%... Fa 11 mesos
quin es el percetatge aqui, quin a la resta d'espanya i quin a portugal? perque clar, igual a portugal es el 90%, es que al textil s'ha vist molt aixo de portar la feina fora pero parlar molt com si es fes aqui, que si empresa de proximitat, enrequiment local...

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive