Tecnoydes: Aplicacions a mida per a empreses de qualsevol sector
Tecnoydes: Aplicacions a mida per a empreses de qualsevol sector

Aplicacions a mida per a empreses de qualsevol sector

Tecnoydes, amb seu a la incubadora de TecnoCampus, desenvolupa aplicacions web, escriptori i mòbil i integra sistemes per a tota mena de clients

No hi ha sector ni tipologia de client al qual l’empresa Tecnoydes no pugui oferir els seus serveis. La versatilitat és una de les claus d’aquesta companyia de solucions informàtiques instal·lada a la incubadora del TecnoCampus Mataró Maresme, liderada per Jonathan Sánchez i Lidia Sánchez, un matrimoni on s’uneixen el talent per a la programació, d’una banda, i per a la gestió empresarial i la venda de l’altra. 

Com a programador analista, Jonathan Sánchez té més de 15 anys d’experiència en desenvolupar aplicacions a midar. Entre els clients de Tecnoydes hi ha grans empreses d’àmbits com l’alimentació, l’oci o la medicina, però també firmes més petites i nous emprenedors. Per a totes elles, desenvolupen tot tipus d’aplicacions a mida i implementacions, plantejant solucions als problemes que presentin, des del context de la programació a mida.

Un dels seus projectes més visibles és una plataforma web i mòbil per a la prevenció i recuperació de deute. Des de la firma també destaquen  la integració entre un eCommerce i el seu ERP Sage per a una important empresa d’implants dentals de Mataró.

Els programadors de Tecnoydes desenvolupen aplicacions web i escriptori, així com APP de qualsevol tipus i per a tots els sistemes. A banda es dediquen a la integració de sistemes; estudien els sistemes que utilitzen els nostres clients per fer-los funcionar com un de sol de cara a reduir costos i facilitar-ne la gestió. A banda, l’empresa presta serveis de consultoria de negoci en els àmbits de gestió de projectes, desenvolupament, modelatge de dades i creació de quadres de comandament.

La fitxa

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive