bni mataro maresme
bni mataro maresme

El grup d’empresaris BNI Maresme Actitud celebra el seu primer aniversari

BNI Maresme ha aconseguit en 1 any més de 1.800 referències i 1.429.637 euros de negoci

BNI Maresme Actitud és un grup d’empresaris de Mataró i la comarca que es reuneixen cada setmana per fer créixer el seu negoci. Aquestes reunions serveixen per conèixer bé què ofereix professionalment cada membre, el tipus de client que vol i passar-se referències de qualitat. És a dir, clients potencials que necessiten el seu producte o servei. A part de créixer en facturació, al grup es creen relacions de confiança entre els membres, els quals es recolzen i estableixen sinergies. Es tracta d’una forma per aconseguir més clients i fer créixer el negoci.

Durant el primer any, amb 24 membres, s’han establert 1.800 referències i s’han aconseguit 1.429.637 euros de negoci.

Aprofitant la celebració d’aquest primer any d’existència, organitzen una jornada de portes obertes el proper dimecres 26 de juny on pot anar qualsevol persona interessada en conèixer l’activitat d’aquest grup. Per reservar plaça cal contactar amb BNI a través del número de telèfon 650696675 o el correu electrònic bnimar.membres@gmail.com

BNI és una xarxa de networking amb presència a més de 70 països. La companyia ofereix eines perquè els negocis puguin consolidar la seva facturació i potenciar sinergies a través de referències de qualitat.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive