El Gràfic: restriccions per la Covid a Europa.
El Gràfic: restriccions per la Covid a Europa.

Salva Fernández / Ferran Pous (interactiu)

El gràfic: quines restriccions per la Covid-19 hi ha a Europa i Espanya?

Repassem les restriccions que hi ha a Europa i Espanya: toc de queda, bars i restaurants tancats...

Espanya compta amb unes restriccions importants per culpa de la pandèmia del Coronavirus. No és estrany veure queixes de diversos sectors, inclús de l'oposició, per moltes de les decisions que s'estan prenent segons els protocols sanitaris i per intentar rebaixar la presència del virus al territori. Però, quines restriccions hi ha a la resta d'Europa? És cosa només del govern espanyol de Pedro Sánchez? Al gràfic de la setmana, avui detallem quines prohibicions i mesures s'estan prenent arreu.  Aquí teniu el gràfic:

El gràfic de la setmana: les restriccions a Espanya i Europa

 

 A llocs com a França, el toc de queda es pot establir a partir de les 21h. A zones d'Itàlia, l'oci nocturn es pot tancar a les 21h i la restauració ha de tancar a les 18h. a Bèlgica, hi ha tancament dels espais culturals i confinament nacional. Anglaterra ja no permet anar als restaurants i redueix les relacions al grup bombolla.

Vist així, no sembla que Espanya estigui restringint més del compte: al contrari, molts països amb una incidència que és la meitat que la d'Espanya ja han decretat confinaments domiciliaris.

Pel que fa a Espanya, hi ha diverses comunitats autònomes amb toc de queda, tancament perimetral i confinament dels municipis; d'altres amb confinaments selectius i alguns, només amb confinament perimetral. Zones com Madrid només tenen confinaments en municipis concrets i toc de queda nocturn. En el gràfic es detalla per colors la situació arreu.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive