Un 10% més de facturació que l'any passat pel comerç català
Un 10% més de facturació que l'any passat pel comerç català

Un 10% més de facturació que l'any passat pel comerç català

El Govern pronostica que els comerços catalans facturaran un 10% més que l'any passat durant la campanya de Nadal i que el comportament de compra estarà marcat per la "racionalització" derivat de l'augment dels preus

patrocini pous
 

El Departament d'Empresa i Treball preveu que els comerços de Catalunya facturaran un 10% més que l'any passat durant la campanya de Nadal, que "pot servir" per "compensar la reducció dels marges comercials" que han tingut molts establiments per l'increment dels costos. En un comunicat, el departament que encapçala Roger Torrent apunta que, pel que fa als comportament de compra, enguany la campanya nadalenca estarà marcada per la "racionalització" derivat del context d'augment dels preus, amb un major aprofitament de les ofertes i promocions, en detriment d'una reducció de les compres "per impuls". Pel que fa a la contractació, la Direcció General de Comerç estima que "s'aproparà" a les xifres del 2019. 

Tot i això, el Nadal es veu "amb il·lusió malgrat la incertesa", segons apunta el director general de Comerç, Jordi Torrades, en un comunicat publicat aquest dimecres.

En relació amb el pressupost, enguany les famílies preveuen destinar una quantitat de diners "lleugerament superior" en comparació amb l'any passat, segons el Govern.

Pel que fa als canals de venda, les dades del Departament d'Empresa i Treball mostren una "certa estabilització" després de la pandèmia, de manera que s'equilibrarà el comerç en línia amb la venda en establiments físics.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive