-
-

Redacció

Comencen les Rebaixes d’Estiu, que preveuen generar més ocupació

El tret de sortida es dóna aquest divendres 1 de juliol.

Aquest divendres, dia 1 de juliol, comencen oficialment les rebaixes d’estiu, un període que s’allargarà fins al 31 d’agost. Durant aquests dos mesos hi haurà dos dies de festius comercials en què els comerços podran obrir portes: aquest diumenge, dia 3 de juliol, i la festivitat del 15 d’agost. Dues jornades on sol ser més habitual veure amb la persiana amunt les botigues de les grans superfícies í les franquícies que no pas el petit comerç, a qui li costa més treure’n rendiment.

Tot i que cada cop semblen més prescindibles amb rebaixes prèvies a la campanya, són un impuls en llocs de treball

Els períodes oficials de rebaixes, però, cada cop estan més desdibuixats. Per una banda, la majoria de comerços, especialment les grans marques, s’han empescat la manera d’oferir descomptes més enllà dels tradicionals períodes d’hivern i d’estiu, tal i com es va veure el Nadal passat, amb agressives campanyes prèvies a les festes com ara el Black Friday. Per altra banda, són moltes les botigues que s’avancen uns dies a l’inici oficial, especialment en els punts de venda online, on aquests dies previs a l’1 de juliol els descomptes ja s’apliquen a tota màquina.

Més llocs de treball
Sigui com sigui, les rebaixes oficials segueixen sent clau. Ho demostra el fet que aquesta campanya suposarà a Catalunya la contractació de 26.819 persones en els sectors vinculats al gran consum (un 3% més que l’any passat), segons la previsió d’Adecco, companyia líder en recursos humans.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive