Netejar fusta d'exterior.
Netejar fusta d'exterior.

Com mantenir la terrassa de fusta en cinc passos

Alguns procediments són imprescindibles perquè la terrassa es mantingui en un bon estat. Tots els detalls amb el millor expert: Vive la Madera.

Arriba el fred, a la terrassa ja no hi seràs tant de temps però és bo que estigui en un bon manteniment perquè quan torni a venir la primavera, es pugui gaudir de l’espai exterior amb totes les garanties. Per això, des de Vive la Madera, que són especialistes en tot el referent a la fusta al Maresme, han preparat uns passos que cal seguir per tenir un espai perfectament adaptat i que aguanti el temps de cara als propers mesos.

Pas número 1: Fer servir algun dispositiu d’aigua a pressió per a poder mullar la terrassa i deixar-la humida.

Pas número 2: aplicar un netejador preparador de fusta d’exterior, com pot ser per exemple els envasos “Limpiador Preparador de Madera Exterior” que ofereixen a Vive la ;adera i que cobreix uns 15 metres per cada ampolla.

Pas tres: netejar tot el que hem desplegat.

Pas 4: canviar el to gris de la terrassa amb productes que permeten recuperar el color natural de la fusta, eliminar marques associades a les inclemències del temps i fer que tot sigui nou. Hi ha diferents productes que s’apliquen en terres humits, després es neteja amb el raspall, es deixa actuar i es torna a netejar. A les 48 hores veuràs els resultats.

Pas 5: Facis o no el pas anterior de tractar els tons grisos, aquest últim pas és important ja que l'oli servirà per protegir contra efectes de rajos UV, i s’aplica a fustes brutes, noves o velles. És un producte amb gran poder de penetració i que no forma cap pel·lícula per sobre, un manteniment que cal aplicar cada un o dos anys i que caldrà renovar sense raspar, només retirant la pols i netejant amb aigua.

dsc 0633 11 1280x644
 

Tot i que tots aquests passos sempre és recomanable fer-los durant la primavera, encara que si no ho has fet estàs a temps abans que el fred s’instal·li de forma definitiva entre nosaltres com sembla ser. Vive la Madera són experts en tot el referent a la fusta en exteriors, pel que et poden assessorar per a qualsevol dubte que tinguis sobre aquest o altres elements.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive