Boquet Iberdrola
Boquet Iberdrola

Boquet i Iberdrola: proximitat, expertesa i totes les solucions energètiques

Una aliança que permet oferir les millors solucions energètiques a tota la zona de Mataró i Maresme.

En un moment on la transició cap a fonts d'energia més netes i sostenibles és més crucial que mai, una empresa emblemàtica de Mataró dona un pas al davant. Boquet, amb més d'un segle d'experiència en el sector de les instal·lacions i l'enginyeria, i Iberdrola, líder en el sector energètic, han format una aliança estratègica per oferir solucions integrals que promouen l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables al territori, entre elles l’estalvi en la factura de la llum.

Un segle d’experiència i innovació

Des de la seva fundació el 1904, Boquet s'ha caracteritzat per la seva adaptació i creixement dins del sector energètic. Originàriament enfocada en les instal·lacions d'enllumenat públic, l'empresa ha evolucionat per oferir una àmplia gamma de serveis, incloent tot tipus d'instal·lacions vinculades a la transició energètica. La seva trajectòria demostra un compromís ferm amb la innovació i la sostenibilitat.

Boquet Iberdrola
 

L’acord amb Iberdrola posa de manifest l'ambició de Boquet de ser el referent en el Maresme per a serveis energètics. Aquesta col·laboració permet a Boquet oferir als seus clients una àmplia varietat de serveis energètics d'Iberdrola, incloent la contractació de llum, sistemes solars per a autoconsum amb bateries i climatització, així com solucions per a punts de recàrrega de vehicles elèctrics. El punt d'atenció al client obert a Via Europa 28, Mataró, simbolitza aquesta nova era de servei personalitzat i professional en l'àmbit energètic. Tot el que un gegant de l’energia pot oferir, però amb el tracte personalitzat i de proximitat de fa més d’un segle de la mà de Boquet.

La col·laboració entre Boquet i Iberdrola no només apropa serveis energètics de qualitat als residents del Maresme, sinó que també promou l'adopció d'energies renovables, contribuint així a la lluita contra el canvi climàtic. Amb un enfocament en la eficiència energètica, l'aliança està preparada per ajudar els clients a comprendre i optimitzar el seu consum energètic, estalviant així en la seva factura de llum i oferint solucions que redueixen la petjada de carboni i fomenten un futur més verd.

 

Compromís local i mirada al futur

Boquet, amb més de 150 treballadors, sis centres de treball i una robusta força d'enginyeria i tecnologia, junt amb Iberdrola, reafirma el seu compromís amb el Maresme. Aquesta aliança no només subratlla el compromís de dues empreses líders amb la transició energètica, sinó que també celebra la proximitat i la professionalitat com a valors fonamentals.

Aquesta col·laboració és més que una aliança comercial; és una unió de valors i objectius compartits. Ambdues empreses veuen aquesta col·laboració com un pas endavant cap a un futur sostenible, en el qual les comunitats locals són clau en el canvi cap a un model energètic més net i eficient.

Boquet Iberdrola
 

Amb aquesta aliança, Boquet i Iberdrola no només reforcen el seu lideratge en el sector de l'eficiència energètica i les energies renovables, sinó que també es comprometen a ser companys de confiança per als residents del Maresme en el seu camí cap a una major sostenibilitat.

Més informació

Visiteu la nova botiga de Boquet a Via Europa 28, Mataró, per descobrir com aquesta aliança pot ajudar-vos a optimitzar el vostre consum energètic i estalviar en la factura de llum  contribuint a la protecció del medi ambient. Amb l'expertesa combinada de Boquet i Iberdrola, està garantit un futur més verd i sostenible per a tots.

Contacta:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive