Bazar El Regalo
Bazar El Regalo

Bazar el Regalo, el millor Black Friday és de proximitat

La famosa cadena de botigues ofereix a Mataró un establiment amb les últimes novetats, un servei d'atenció únic i el millor tractament post-venda.

Amb l'arribada del Black Friday, Bazar el Regalo, cadena de botigues d'electrodomèstics amb una història que comença l'any 1975, destaca la importància de les compres de proximitat i l'atenció personalitzada que ofereixen en contrast amb les grans superfícies.  Des de l'inici de la pandèmia, s'ha detectat una creixent demanda de botigues de proximitat, fenomen que Àngel Pujol, el reconegut director comercial de la cadena, ha sabut aprofitar per expandir el negoci. Sota la seva direcció, des de setembre de 2020 fins a l'actualitat, s'han obert 25 botigues, un indicador clar del creixement de la companyia. I sí, una és a Mataró.

Última tecnologia i proximitat

A Bazar el Regalo, els clients poden trobar les últimes novetats en tecnologia, mobilitat i qualsevol aparell electrònic, tot amb un servei personalitzat de primera línia. L'empresa es dedica a la formació constant dels seus professionals en producte, sostenibilitat i reciclatge. L'atenció al client és un pilar fonamental, competint no només amb preus molt competitius per a l'usuari, sinó també amb serveis que marquen la diferència respecte a altres distribuïdors.

DSCF1870
 

El servei de postvenda s'ajusta a les circumstàncies dels clients, oferint lliuraments en 24-48 hores a tot Catalunya, sempre que el producte sigui disponible pel distribuïdor. La botiga de Mataró és un exemple destacat d'aquest compromís amb els clients, amb un espai de 240 metres quadrats i un sistema informàtic connectat amb les plataformes més importants d'Espanya.

Black Friday? prepara't per ofertes bestials

A més, l'empresa ofereix ofertes puntuals imbatibles, començant amb preus molt baixos per atraure nous clients i proposant opcions de finançament atractives. Del 13 al 26-27 de novembre, Bazar el Regalo presenta una campanya especial on els clients poden demanar assistència a Ferran o Marcos, que els atendran de forma propera i professional.

Bazar El Regalo
Bazar El Regalo
 

Per aquells que busquen solucions tecnològiques de proximitat, Bazar el Regalo és un referent, adaptant-se als canvis del mercat i mantenint-se competitius en un sector amb molta competència. La propera gran inauguració a la Calle Gran de Sant Andreu a Barcelona és una mostra més del seu èxit i compromís amb el creixement i la satisfacció dels clients.

La confiança és Bazar el Regalo

Des de la seva seu central a Sant Joan Despí, Bazar el Regalo s'ha especialitzat en la venda al detall d'electrodomèstics i altres productes tecnològics, creixent a un ritme trepidant amb l'obertura de quatre a sis botigues anuals a Catalunya. Amb més de 49 anys d'experiència, l'empresa continua la seva expansió amb una aposta forta en les botigues de mida reduïda, d'entre 200 i 350 metres quadrats, buscant noves ubicacions especialment a les províncies de Lleida i Girona, per tenir presència a totes quatre províncies de Catalunya i acostar-se a la meta de 50 botigues per al seu 50è aniversari.


Descobreix les millors ofertes a la seva web


Bazar El Regalo
 
Bazar El Regalo
 
Bazar El Regalo
 
Bazar El Regalo
Bazar El Regalo

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive