Hotel Atenea exterior
Hotel Atenea exterior

Atenea Port, 10 anys d’un hotel de referència a Mataró i Maresme

S’ha convertit en una porta nord de Barcelona, en un pol d’atracció per un turisme de proximitat creixent i en un espai pensat també per la gent de Mataró i Maresme

Aquest mes d’ abril, l’Hotel Atenea Port Mataró celebra els deu anys de la seva obertura; entre el passeig marítim i el port,  s’ha convertit en un referent pel turisme que cada vegada és més creixent a la capital del Maresme. Un hotel que va néixer de la voluntat de Mariano Ganduxer i Floriach, president del Grup Bonanova,  de deixar petjada en un territori al qual estava vinculat des de petit.

Malgrat estar en plena crisi immobiliària, l’Atenea es va obrir pas per ser un espai amb capacitat d’absorbir un turisme de negocis, amb convencions i reunions empresarials, i a la vegada aconseguir ser un pol d’atracció per un visitant que ha sabut valorar les seves prestacions i la seva ubicació del tot privilegiada.

Hotel Atenea habitació
Hotel Atenea
 

Després d’una dècada en funcionament, aquest hotel de 95 habitacions, 10 apartaments, cinc sales de reunions de fins a 400 persones, serveis com spa, piscina exterior i el Restaurant Nuus que és també una delícia gastronòmica, és part imprescindible per entendre el turisme a Mataró i al Maresme. Amb una plantilla de 50 treballadors gairebé durant tot l’any, l’hotel compta amb una ocupació anual que es manté per sobre del 80%, i això és gràcies a la seva versatilitat.

L’Atenea és un lloc ideal per al turisme de negocis, convencions i estades d’aquells que tenen cites i trobades a Barcelona. Però també és un punt clau per al turisme familiar, normalment nòrdic, espanyol i francès, que valora la tranquil·litat de la zona, la seva connexió directa amb Barcelona i unes platges i un passeig marítim molt ben valorat per la seva extensió, serveis i activitats properes.

 

Aquests dos tipus de clients, sumat al que s’escapa de cap de setmana durant la temporada mitja i baixa, han fet que l’Hotel Atenea hagi estat una elecció de garanties des de la seva obertura, i a la vegada hagi estat clau per explotar les bondats turístiques que té Mataró, i que amb el temps han anat creixent. L’oferta cultural, la tranquil·litat que desprèn la ciutat i la seva ubicació estratègica no s’entenen sense l’Atenea i a l’inrevés: són dos elements que han crescut junts i que s’han retroalimentat.

El turisme ha crescut més d’un 50% en la darrera dècada a la capital del Maresme, i l’objectiu a Mataró ha estat sempre el d’aconseguir un turisme familiar de qualitat, atret per la proximitat amb Barcelona, però també per les llargues platges (i netes, apunten des de l’Atenea) mataronines que tant bon sabor de boca deixen, així com per les activitats culturals i la restauració. Si el 2019 va ser un gran any en pre pandèmia, a finals de l’any passat, es van aconseguir unes grans dades en petites estances, un fet que també és diferencial a l’Atenea, ideal per a caps de setmana o per escapades de curta durada per la facilitat d’accés a tot tipus d’activitats esdeveniments al seu voltant.

Spa i Wellness per escapar i desconnectar

Un dels trets diferencials de l’Hotel Atenea Port és precisament el seu Wellness Spa, amb piscina dinàmica, bany de vapor, dutxa ennuvolada, zona de massatges i i un espai de fitness i musculació. Compten amb serveis de massatge, drenatge limfàtic manual, serveis d’estètica i altres tractaments pensats per a qui vulgui relaxar-se i desconnectar del dia a dia.

Hotel Atenea spa
Hotel Atenea spa
 

Una cuina mediterrània exquisida

Un dels grans atractius tant pels clients de l’hotel com pels qui no ho són és el Nuus Restaurant, amb cuina d’autor elaborant una cuidada cuina mediterrània amb una selecció de matèries primeres de qualitat i amb una carta variada i plena de sorpreses. El restaurant compta amb diferents ambients, propostes creatives i unes boniques vistes al Port de Mataró. També compten amb menú diari per fer diferent el teu dia a dia entre setmana.

Hotel Atenea menjador
Hotel Atenea Nuus Restaurant
 

Entendre Mataró com una destinació turística en sí mateixa i a la vegada la porta nord de Barcelona és el que ha fet l’Atenea Port, un hotel de 4 estrelles modern, amb totes les comoditats, elegant i amb un personal a l’alçada d’aquesta dècada: al servei del client perquè estigui com enlloc. I repeteixi.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive