Les professions més demandades aquest 2022
Les professions més demandades aquest 2022

Les professions més demandades aquest 2022

Aquells sectors que estan sortint reforçats i tenen una major demanda de feines respecte a altres.

patrocini pous
 

Creix la demanda de treballadors sociosanitaris i de recerca, però sobretot els perfils tecnològics, segons el 'XVII Informe Els + Buscats', de la consultora Spring Proffesional. Es busquen infermers, enginyers elèctrics, programadors... Els àmbits i ofertes d'ocupació són variats, però totes les empreses i ocupacions valoren els coneixements o el maneig d'eines digitals.

És la tònica que s'imposarà perquè, com assenyala Valentín Cortés (IronHack), "ser expert en una àrea, amb el plus de tenir formació i habilitats digitals, és la clau. I qui aconsegueixi conjuminar totes dues competències és qui tindrà el treball assegurat".

Rere la pandèmia i les noves necessitats sorgides a partir del confinament, centenars de companyies han comprovat la necessitat de tenir en les seves plantilles a professionals amb habilitats digitals i tecnològiques. De fet, l'ocupació TIC creix a un ritme del 18% —segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE)— i "lidera les previsions de contractació durant els pròxims mesos amb una quota de més del 50%", segons la companyia de recursos humans ManpowerGroup. Destaquen les ofertes en aquests llocs de treball: expert en ciberseguretat, analista de dades, desenvolupador web, i dissenyador UX/UI.

D'altra banda, des que va començar la pandèmia, les professions sanitàries estan molt demandades. Segons el 'XVII Informe Els + Buscats', les professions amb més futur en aquest àmbit són: infermer, dermatòleg, i responsable d'assajos clínics.

Segons l''Informe Els + Buscats', el professional financer més buscat és l'FP&A (responsable de planificació i estratègia de finances), dedicat a controlar les finances, a fer la planificació, així com els informes de rendiment, gestió i previsió. I en l'àmbit de les energies renovables i sostenibilitat, el més buscat és l'enginyer elèctric de fotovoltaica i el responsable de sostenibilitat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive