El prestigiós mètode de Massachussetts Institute of Technology, a Mataró
El prestigiós mètode de Massachussetts Institute of Technology, a Mataró

El prestigiós mètode de Massachussetts Institute of Technology, a Mataró

L'Escola GEM acull durant quatre setmanes una alumna dins del programa MISTI Global Teaching Lab.

El Massachussetts Institute of Technology és reconegut arreu del món per la seva metodologia d'aprenentatge, i un any més, a l'Escola GEM han comptat amb la presència d'una alumna per donar classes al seu centre durant quatre setmanes. La Melissa Hummel ha estat fent classes a alumnes de batxillerat i ESO per tal d'acostar la seva forma de treballar. L’alumnat i les famílies del GEM han après amb l’experiència de l’estudiant Melissa Hummel, en classes i workshops en anglès i fent servir la metodologia de la prestigiosa MIT, emmarcat en el programa MISTI Global Teaching Lab, pensat per oferir classes de ciència i tecnologia a escoles d’arreu del món durant quatre setmana.

L’estada de l’estudiant al GEM s’emmarca en el programa MISTI Global Teaching Lab del MIT, pensat per oferir als estudiants més joves d’aquesta institució la possibilitat d’ampliar i complementar la seva formació col·laborant amb escoles d’arreu del món. Per l’alumnat del GEM ha estat una bona oportunitat per a poder conèixer noves metodologies i portar-les a terme, totes elles íntegrament en anglès.

Maker2
 

El passat dimecres dia 25 de gener, a la sala Maker del GEM es va dur a terme el workshop "Become a Maker".  L'objectiu d'aquesta trobada va ser apropar a les famílies a l'aula maker i experimentar, a través d’un repte col.laboratiu els avantatges de la metodologia en l'aprenentatge significatiu dels seus fills, a partir d'un exemple pràctic i el testimoni directe d'una de les estudiants de la millor universitat tecnològica del món. 

Pioners en l'educació internacional

MIT International Science and Technology Initiatives (MISTI) és un programa pioner en educació internacional que ofereix als seus alumnes facilitats per a treballar amb col·laboradors d’arreu del món per a que millorin habilitats de lideratge.

Per la seva banda, la Fundació Privada Tr@ms és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat docent, que proposa un projecte col·laboratiu que agrupa escoles sensibilitzades a convertir la innovació com a element identitari del centre.

Maker 4
 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive