KB Language, estudiar anglès de la millor manera: vivint-lo
KB Language, estudiar anglès de la millor manera: vivint-lo

Contingut patrocinat

KBLanguage, un món d’aprenentatge a través de la immersió

Una manera diferent i més immersiva d'aprendre anglès amb KBLanguage i els seus espais.

KBLanguage és una de les noves propostes a nivell d’aprenentatge d’anglès a Mataró. Un món que ofereix experiències d’immersió en aquest idioma com cap altra: no és una escola o acadèmia, sinó un espai per parlar i aprendre a parlar. No són classes magistrals, sinó un impuls de l’anglès a través del seu ús oral. L’anglès, com qualsevol camí a la vida, s’aprèn fent-lo. I aquesta és la seva filosofia de treball.

Per això, KBLanguage ofereix un espai diàfan obert a tothom, des dels més menuts fins adults, on la clau està en viure l’anglès. Els grups reduïts i la idea de poder fer sortides a l’entorn per connectar la nostra realitat amb l’idioma és el que ofereix un tret diferencial respecte altres sistemes d’aprenentatge. Descobrir la Plaça Santa Anna, la Riera o anar al mercat dels dissabtes amb l’anglès com a llengua vehicular que permet introduir-lo de manera molt més poderosa i entenedora a tot tipus d’alumnes, sigui quina sigui la seva edat mentre un professor fa de guia especialitzat perquè l’experiència sigui enriquidora en tots els sentits. El concepte de poder aprendre amb allò que forma part del nostre dia a dia és molt potent i serveix per a petits i grans.

IMG 1935 (1)
L'anglès per viure experiències úniques
 

Però la proposta de l’Espai d’Anglès va molt més enllà de sortides de proximitat. També compten amb propostes tant originals com fer un Escape Room en anglès i a l’exterior, una idea que en una ciutat on aquest entreteniment està en auge, encara no s’havia portat a terme en aquestes característiques. O la possibilitat d’oferir classes presencials i en línia per enfortir altres conceptes, sempre a través de l’oralitat. A més, una de les propostes amb més sortida a KBLanguage són les colònies en anglès a Catalunya i a l’estranger. Els Summer Camps estan pensats de manera transversal per tenir una experiència única prop de casa.

Sortides a l’estranger personalitzades

També ofereixen sortides a l’estranger des de quinze dies fins a un any escolar, viatges amb estudis fets a mida,estudiar la ESO o el Batxillerat a Irlanda i molt més. La clau és la capacitat de personalitzar l’experiència  durant un temps concret i segons les necessitats (estudiants, famílies, si es vol una experiència trimestral o anual...) de cadascú.  El tracte proper i familiar en l’elecció i preparació de qualsevol curs a l’estranger és una de les garanties que ofereix KBLanguage, que treballa des de fa anys en aquests projectes i que té la capacitat d’oferir tota la confiança i tranquil·litat que pares i mares necessiten de cara a un projecte vital com aquest pels seus fills.

IMG 3021
David i Montse, impulsors de KB Language.
 

Aquesta vessant familiar és precisament la que ofereix una alta adaptabilitat de part dels impulsors de KBLanguage, la Montse i en David. No compten amb horaris fixes ni dies inamovibles, sinó que poden adaptar-se a les necessitats dels grups. Horaris escolars, de feina, conciliació familiar... Qualsevol situació trobarà solucions a KBLanguage, per la seva capacitat per adaptar-se a allò que l’alumnat necessita.

Aprendre anglès, de manera immersiva, connectant amb l’entorn i en les hores, dies i formats que cadascú pugui necessitar és, bàsicament, el que ofereix KBLanguage. I amb capacitat per adaptar-se a tots els objectius que es vulguin assolir en la millora de l’anglès.

Més enllà de la llengua: la música

El grup de KBLanguage també compta amb KBMúsics, que és l’herència de l’antiga escola de música Jordi Cabezudo, on es dediquen a la docència de la música amb tot tipus d’instruments per a totes les edats, capacitat per fer conjunts instrumentals i, naturalment, classes tant presencials com online, quelcom que s’adapta a la realitat actual.

KBWorld, en definitiva, és aprenentatge. En l’anglès i en la música, des d’una vessant lúdica, personalitzada i diferent.

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive