Escola GEM de Mataró
Escola GEM de Mataró

L'Escola GEM i les eleccions municipals: formar alumnes com a ciutadans informats

L'Escola GEM promou el compromís ciutadà amb la participació activa del seu alumnat en les eleccions municipals de Mataró 2023. El centre serà un dels patrocinadors del Debat Electoral.

L'Escola GEM s'implica en la política local en ser un dels patrocinadors del Debat Electoral de les properes eleccions municipals de Mataró, organitzat per Capgròs. Amb aquesta acció, l'Escola reivindica una educació cívica orientada a formar alumnes com a ciutadans informats i actius en la seva comunitat. El centre entén que l'educació és l'eina clau per dotar els joves de les capacitats, els coneixements i els valors necessaris per ser ciutadans de ple dret i per això, impulsa competències socials amb iniciatives com aquesta.

Amb la vista posada en les eleccions municipals de Mataró,un grup de redactors de l'Escola GEM assistirà al debat, en què es trobaran els candidats de les cinc formacions polítiques amb representació municipal a l'Ajuntament de Mataró. Aquesta presència subratlla la intenció de l'Escola d'estar al corrent dels esdeveniments locals i de fomentar el debat públic.

L'Escola GEM no és nova en la incorporació de l'àmbit polític en el seu currículum. Els estudiants han participat en activitats com ara simulacions de campanyes electorals, lligues de debats o visites al Parlament de Catalunya. Aquestes activitats permeten als alumnes expressar-se, analitzar les seves pròpies opinions, aprendre a escoltar i a formular preguntes rellevants. Aquest any, a més, representants estudiantils de l'Escola van assistir a l'acte "Mataró amb mirada jove", on es van debatre temes d'interès local, i els redactors de la revista GEM Report van entrevistar l'alcalde, David Bote.

Amb aquestes iniciatives, l'escola continua treballant per promoure una educació que prepari els estudiants per ser ciutadans compromesos amb allò que els rodeja, d'aquí que hagin decidit ser un dels patrocinadors del Debat Electoral que se celebra aquest proper dijous, dia 18 de maig a Sala Cabanyes i on es pot aconseguir entrada gratuïta recollint-la a la seu de Capgròs (carrer Sant Benet 16-18).

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive