Anglès per a petits i grans, amb mètode propi. Mataró i Maresme.
Anglès per a petits i grans, amb mètode propi. Mataró i Maresme.

Contingut patrocinat

English to GO: anglès a domicili, per a totes les edats i personalitzat

Des de nadons fins adults I empreses, treballen amb un mètode propi on la motivació va de la mà dels resultats.

English to GO és una empresa educativa que es troba totalment adaptada a la realitat actual per poder oferir serveis a mida, personalitzables al 100% i enfocat a l’aprenentatge de l’anglès per a totes les edats. Des de nadons fins adults i serveis a empresa, la raó de ser d’English to GO és, per una banda, la seva capacitat per anar on està el client. Una empresa "mòbil" a Mataró i Maresme que s’adapta a cada cas. I per un altra, una metodologia pròpia que entén que aprendre anglès ha de ser una motivació, i no una obligació.

Impulsat per l’Andrea, directora i nadiua nord-americana, i amb un equip de professionals de primer nivell, després de més de deu anys d’experiència en el món educatiu i acadèmic, English to GO neix amb la idea de generar una immersió lingüística completa i natural, barrejar cor i educació per no només aprendre, sinó també viure en anglès. Tot el que un infant, adolescent i adults repliquen a la seva vida diària ha d’estar connectat amb l’anglès. I així és com s’aprèn: experimentant, cuinant, llegint, jugant.

Directora
Andrea, directora i impulsora del projecte
 

L’Andrea és també psicòloga Gestalt, fet que fa que la relació amb l’alumnat no sigui simplement educativa dins del món de l’anglès, sinó que sigui també un acompanyament durant el curs per a les famílies.

Més enllà dels llibres

Per English to GO, la base d’aprenentatge no són els listenings genèrics o seguir les pàgines d’un llibre, sinó fer vestits a mida i connectar les motivacions, hobbies i objectius de cada alumne amb l’anglès. Inclús la gramàtica, una part sempre més feixuga, es vehicula a través del joc i d’experiències que construeixen un mètode a les antípodes de l’acadèmia tradicional. Tot amb capacitat d’adaptació a cada cas: els nadons, per la seva facilitat d’aprenentatge; les empreses, per treballar en camps vinculats a les seves tasques i negoci. Adolescents i adults, buscant complir aquells objectius clau, siguin millorar l’oral o preparar-se per tot tipus d’exàmens.

En aquest interactiu veureu les línies mestres d’un aprenentatge integral d’anglès per cada edat. Feu click a cada imatge:

Tenen la capacitat per preparar-se per tot tipus d’exàmens oficials com els de Cambridge o el Trinity, un exàmen oral ideal que prepara l’alumnat i és una bona manera d’introduir-se i formar-se de cara a un posterior First Certificate. I tot el que vingui després. Qualsevol examen oficial està a les seves mans.

Grups reduïts i classes sostenibles

English to go és una empresa sostenible que descarta l’ús d’un local físic per poder reutilitzar espais i que, dins del seu mètode, ensenya als més menuts a entendre què significa cuidar del món. Elements reciclables. Plantar paciència. Cor i educació, de la mà. Tot en grups individuals o reduïts de màxim 4 alumnes, el “número màgic” per no perdre personalització i guanyar dinamisme. 

Sin título
Ànglès per a totes les edats 
 

Tot, és clar, amb els protocols sanitaris necessaris i amb les mesures que permetin mantenir l’eficàcia de les classes dins de les mesures adequades, ja que es defineixen com a Covid Responsible. Naturalment, amb la situació actual també ofereixen classes en línia.

Demana informació, i si després d’explicar els teus objectius dius ''English to GO is my wish", tindràs un descompte en el preu final

Com elles mateixes diuen, everything starts with a wish. Per això tenen com a logo un dent de lleó, que simbolitza el desig i la il·lusió per començar una nova aventura. Vital i d’aprenentatge.

Consulta més informació a: 

Arxivat a:

Comentaris (5)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive