L’anglès, l’alemany i el francès, els cursos d’idiomes més sol·licitats
L’anglès, l’alemany i el francès, els cursos d’idiomes més sol·licitats

ACN / Redacció

L’anglès, l’alemany i el francès són els cursos d’idiomes més sol·licitats de l’aplicació Qdcursos

Qdcursos és l’APP líder de la de formació professional ocupacional de tot el territori català

L’anglès, l’alemany i el francès són els cursos de formació d’idiomes predilectes dels usuaris de l’aplicació de Qdcursos per aprendre una nova llengua estrangera. Actualment, representen el 10% de les cerques dels usuaris a l’hora d’escollir un curs de formació. Dels tres idiomes més sol·licitats pels usuaris de l’aplicació, l’anglès és l’idioma principal amb més varietats de cursos segons la finalitat que vulguin assolir els alumnes. 

Com a segon idioma per completar les competències professionals de llengües estrangeres, apareixen l’alemany i el francès. Els cursos d’alemany i de francès de Qdcursos corresponen al nivell bàsic de cada idioma. Aquestes formacions tenen com a objectiu nodrir als alumnes amb els coneixements bàsics en quant a vocabulari, estructures gramaticals i expressions orals i escrites. És a dir, l’alumne adquirirà un primer contacte d’iniciació per seguir formant-se amb els següents itineraris corresponents d’aquests dos idiomes.

Des de l’inici del projecte Qdcursos, com a aplicació capdavantera i referent que conté tota l'oferta formativa de formació professional ocupacional de tot el territori català, ha aconseguit el principal objectiu d’apropar els centres i els alumnes a l'accés a tota la formació. Josep Ignasi Benet, tresorer de Catformació i responsable del projecte de Qdcursos, explica que “l’estudi de nous idiomes és una formació molt cridanera pels alumnes, sobretot per millorar les competències professionals i els avantatges que poden aconseguir a nivell laboral”.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive