Persones riques.
Persones riques.

S. F.

Els 240 minuts (al dia) que separen els rics de la resta de mortals

Tom Corley va analitzar què feien 233 persones súper riques i 128 persones normals. Les diferències el van portar a aquesta conclusió.

patrocini pous
 

Mai t'has preguntat quina diferència hi ha entre algú molt ric i tu? Segurament sí, perquè tots ho hem fet, però més enllà dels zeros al compte corrent resulta que hi ha una sèrie d'hàbits que els més rics fan i les persones normals no. Aquesta és la conclusió que Tom Corley (escriptor, emprenedor i tot de coses més) va arribar després d'entrevistar a 233 persones amb un poder adquisitiu obscè i a 128 persones com tu i com nosaltres. Resulta que hi ha 240 minuts al dia que uns inverteixen d'una manera i la resta de mortals no. 

Caldria preguntar-se si aquests 240 minuts diaris (quatre hores) són conseqüència i no causa de ser rics, però aquí el bo d'en Corley no hi ha entrat en detall. Així que, si vols prendre nota, que sàpiguqes que els 240 minuts diaris que et separen de la riquesa es reparteixen d'aquesta manera.

60 minuts al dia... a somiar desperts

Segons explica Corley, fora de la seva feina habitual, la gent rica dedica una hora a fixar-se en somnis i fantasies que volen complir, com un negoci secundari o dedicar temps a buscar noves fonts d'ingressos. Sona fàcil però no ho sembla tant, la veritat, i més si arribes cansat després d'un horari partit, viatges amunt i avall i tota la pesca (cosa de no rics).

60 minuts al dia en formar-se

En els hàbits de la riquesa hi ha quelcom tant senzill (i aquesta val per tothom, per cert) com dedicar una hora a augmentar els seus coneixements en certes habilitats, carreres o sector en el que estan. Això els permet millorar i ampliar coneixements i estar més ben preparats.

30 minuts al dia en fer alguna activitat física

Seguim sumant minuts, i aquests també són importants i saludables: fer alguna activitat física com sortir a córrer, gimnàs, pàdel, etc. serveix per descansar, reduir l'estrés i augmentar l'esperança de vida. "No es poden fer diners des del llit d'un Hospital", diu Corley. Segurament algun youtuber sí que ho ha aconseguit, matisem nosaltres.

30 minuts en la construcció de relacions enriquidores

Trucar per saludar o felicitar per l'aniversari, estar present en esdeveniments de la vida en persones importants serveix per generar emocions i que aquestes permetin generar records. Tothom s'enrecorda de tu i de la teva trucada perquè era un moment important per ells. Nosaltres considerem que està bé, però que si truques algú important sigui perquè ho sents i no per tenir un interès, que sembla una mica lleig. Potser per això no som rics.

60 minuts a relaxació i oci

L'última hora dels 240 minuts que et separen de la riquesa és que el temps d'inactivitat i desconnexió per divertir-se o relaxar-se el limiten a una sola hora. Aquest sembla més fàcil de fer, tot i que unes birres amb els amics acaben allargant-se més, normalment.

Així que ja ho saps, els 240 minuts que hi ha entre tu i les grans riqueses mundials es divideixen en aquests aspectes. Creus que els pots aplicar? No garantim resultats, ja que això és l'informe Rich Habits Study de Tom Corley

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive