Assegura els teus viatges.
Assegura els teus viatges.

Amb el viatge de la teva vida no te la juguis: assegura'l

Aliança Mataró explica com una assegurança de viatges pot cobrir despeses i situacions que mai hauries imaginat en segons quins destins.

A l'hora de planificar una escapada, ya sigui en parella, amb família o amics, sovint ens oblidem d'un aspecte crucial: la seguretat durant el nostre viatge. Diversos dies fora de casa, explorant països estrangers després d'haver estalviat durant mesos, pot portar-nos a preguntar-nos si realment necessitem una assegurança de viatge. Molts tendim a veure aquesta opció com una despesa addicional innecessària, especialment quan no viatgem a grans distàncies. No obstant això, aquesta percepció podria ser un gran error.

Aliança Mataró ressalta la importància de contractar una assegurança de viatge, argumentant que, tot i que l'assistència mèdica bàsica pot cobrir certes eventualitats, sovint resulta insuficient. Aquesta insuficiència es fa més evident quan ens trobem en països on el capital assegurat bàsic no cobreix les despeses mèdiques d'emergència que podríem necessitar. Aquí és on les assegurances de viatge prenen protagonisme, oferint una amplia gamma de cobertures per una quantitat relativament baixa en comparació amb el cost total del viatge.

Les cobertures ofertes per aquestes pòlisses són extenses i variades, incloent des de la localització d'equipatge perdut o robat, cobertura per endarreriments o danys en l'equipatge facturat, fins a indemnitzacions per retards en la sortida dels mitjans de transport. No obstant això, el més rellevant és la tranquil·litat personal que aquestes assegurances proporcionen, cobrint des de rescats en situacions de risc fins a l'assistència legal a l'estranger i cobertura per accidents personals. Aquestes assegurances són capaces de cobrir milers d'euros en despeses, superant amb escreix la cobertura bàsica per un preu relativament baix.

iStock 619394704
 

El dubte sobre la necessitat d'una assegurança de viatge persisteix per desconeixement de les cobertures i els possibles riscos durant els nostres viatges. Segons Aliança Mataró, com a turistes, sovint no som conscients de les proteccions que tenim ni dels imprevists que podem trobar. Un viatge pot transcorrer sense incidències, però qualsevol contratemps pot convertir-se en un problema major, des de la pèrdua de pertinences fins a despeses inesperadament altes. Per això, més enllà de l'il·lusió de descobrir nous horitzons, no hem de subestimar la importància d'assegurar la nostra tranquil·litat i seguretat amb una assegurança de viatge.


Consulta aquests i altres serveis d'Aliança Mataró en el seu web


 

 

Rescats en situació de risc, intèrprets en cas d’hospitalització, defensa de responsabilitat legal a l’estranger, reclamació de danys o cobertura en tot el que puguin ser accidents personals. Parlem d’una ampliació que suposa poder cobrir milers d'euros en despeses, multiplicant l’assegurança bàsica i tot per un preu que és molt baix pel que pot arribar a cobrir.

Per què pensem que no cal una assegurança de viatges? Des d'Aliança Mataró expliquen que per desgràcia, com a turistes no som conscients ni de les cobertures que tenim amb una asseguradora ni dels riscos que podem patir de forma inesperada. Perquè un viatge sempre pot anar bé, però qualsevol contratemps pot suposar un sotrac: una eina que ens protegeix davant possibles pèrdues de béns, despeses desorbitades i més.

Per què ens fem a la idea, el cost del preu d’una assegurança es mou normalment entre el 2 i el 5% del total que et costa un viatge, una despesa molt petita que t’ajuda a estalviar temps, tenir cobertura mèdica de qualitat o inclús coses molt més corrents com poder anul·lar el viatge un dia abans de marxar. Tenint en compte que les assegurances de salut i de targetes no són suficients en molts casos, la conclusió és que val molt la pena pel poc que costa.

I tot això sense oblidar que hi ha països en els que és obligatori tenir l’assegurança abans d’entrar en el seu territori. Si vols fer el viatge de la teva vida, simplement, no te la juguis.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive