Assegurança de viatge: per què l'hauries de contractar (e...
Assegurança de viatge: per què l'hauries de contractar (e...

Assegurança de viatge: per què l'hauries de contractar (encara que mai ho havies fet)

Aliança Mataró explica com un servei com aquest et pot evitar enormes problemes mentre estàs a l’estranger

Prepares un viatge amb tota la il·lusió, per marxar en parella, amb família o amb els amics. Diversos dies fora de casa en un país estranger, després d’estalviar durant cert temps. En aquest context, una pregunta sobrevola: cal una assegurança de viatge? Molts acostumem a pensar que no, que és una despesa extra que no ens ve bé (malgrat ser poca cosa) i que no marxem tan lluny. Un error important, sobretot perquè quan es viatja, la seguretat i la tranquil·litat no haurien d’estar en joc.

Aliança Mataró explica que un tipus d’assegurança d’aquestes val molt la pena, ja que tot i que l’assistència mèdica d’una pòlissa cobreix fins a cert punt qualsevol contratemps, això acostuma a ser insuficient si tenim en compte que hi ha alguns països on el capital bàsic assegurat és insuficient per cobrir les necessitats mèdiques d’urgència que podem necessitar. Aquí és on entren en joc les assegurances de viatges, on pagant una quantitat minsa comparada amb el que costa un viatge, aconseguim una gran quantitat d’avantatges.

La cobertura que et pot oferir una d’aquestes ampliacions és molt variada, i va des de cobrir qualsevol problema material com localització d’equipatge, enviament d’objectes perduts o robats, cobertura en la demora de l’equipatge facturat, cobertura en robatoris i danys materials, indemnització per endarreriment en la sortida del mitjà de  transport... Però el més important, una cobertura que aporti tranquil·litat a nivell personal.

iStock 1392494719
 

Rescats en situació de risc, intèrprets en cas d’hospitalització, defensa de responsabilitat legal a l’estranger, reclamació de danys o cobertura en tot el que puguin ser accidents personals. Parlem d’una ampliació que suposa poder cobrir milers d'euros en despeses, multiplicant l’assegurança bàsica i tot per un preu que és molt baix pel que pot arribar a cobrir.

Per què pensem que no cal una assegurança de viatges?

Des d'Aliança Mataró expliquen que per desgràcia, com a turistes no som conscients ni de les cobertures que tenim amb una asseguradora ni dels riscos que podem patir de forma inesperada. Perquè un viatge sempre pot anar bé, però qualsevol contratemps pot suposar un sotrac: una eina que ens protegeix davant possibles pèrdues de béns, despeses desorbitades i més.  

  • Consulta aquests i altres serveis d'Aliança Mataró en el seu web

Per què ens fem a la idea, el cost del preu d’una assegurança es mou normalment entre el 2 i el 5% del total que et costa un viatge, una despesa molt petita que t’ajuda a estalviar temps, tenir cobertura mèdica de qualitat o inclús coses molt més corrents com poder anul·lar el viatge un dia abans de marxar. Tenint en compte que les assegurances de salut i de targetes no són suficients en molts casos, la conclusió és que val molt la pena pel poc que costa.

I tot això sense oblidar que hi ha països en els que és obligatori tenir l’assegurança abans d’entrar en el seu territori.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive