Àkteon: aconseguir la millor hipoteca és possible
Àkteon: aconseguir la millor hipoteca és possible

Contingut patrocinat

Àkteon: aconseguir la millor hipoteca és possible

Àkteon són professionals de la intermediació financera que orienten el client particular a l’elecció de les opcions més favorables al seu interès a l'àrea del Maresme i Barcelona

Canviar de casa, llogar o comprar, fer una hipoteca. Les grans decisions familiars en matèria d’habitatge tenen associades operacions financeres amb les entitats de crèdit que, per la gent normal i corrent, suposen un laberint de gestions i un autèntic maldecap. Anar al nostre banc de confiança és el més habitual però no sempre és el més interessant. 

Com escollir, doncs? Per sort, de la mà d’una empresa especialitzada com Àkteon, el particular té un punt de suport i assessorament que amb la seva expertesa garanteix la selecció de l’opció més favorable a l’interessat. Fan fàcil i favorable allò que seria difícil i esquiu sense ells. 

Àkteon són professionals amb trajectòria i un profund coneixement de les entitats bancàries i els seus productes, fet que provoca que tot el procés sigui més àgil i segur. Acompanyen al client a través de tot el procés de compra i tramitació del préstec i ofereixen un servei postvenda per a qualsevol dubte o consulta. A més d’aconseguir hipoteques per habitatge habitual, a Àkteon també aconsegueixen per segones residències, realitzen refinançament hipotecaria, tramitacions d’herències, assessoria en estalvis i inversions o assegurances.

 

Garantia del millor consell

Àkteon és una empresa de serveis financers orientada al client particular. Són intermediaris de crèdit immobiliari però amb vocació d’anar més enllà de la gestió concreta, d’una hipoteca.Volen formar part de la presa de decisions més importants de les families en assumptes financers, ajundant-els a escollir la millor opció des del seu ampli coneixement de mercat.

“Quan un client va al banc, l’entitat busca entre els seus productes el que més pugui encaixar amb el que busca el particular. Nosaltres fem el camí contrari: segons el que necessiti exactament el client estudiem el mercat i aconsellem l’opció que els donarà les millors condicions” explica Elio Pavón, Director Comercial d’Àkteon.  Com el garanteixen, aquest criteri? Molt fácil: amb el coneixement del mercat. “Aquest coneixement  ens permet arribar a l’entitat més adient pels objectius del nostre client. A més a més la nostra posición i el nostre volum ens permet negociar pels nostres clients condicions més avantatjoses. Ens encarreguem de fer la negociació amb el banc i controlant tot el procès perquè no hi hagi ensurts”, especifica

Àkteon 2

 

El preu no és fixe... el més favorable cal buscar-lo

En tot aquest àmbi del sector hipotecari o financer, els preus no són tancats. Cal trobar la drecera i el millor tracte. “A Àkteon assegurem que l’opció suggerida és la més favorable a cada cas. Aquí la pregunta és: a aquesta elecció hi arribaria el particular, sense la informació que tenim nosaltres? Clarament no”, resol Pavón. Per això més enllà que per decisions i operacions concretes, l’empresa es posiciona com un acompanyament de confiança, pel que el seguiment dels casos no acaba amb la concertació de l’operació sinó que va més enllà. Volen ser un gestor hipotecari de confiança.

Fan d’intermediaris o més ben dit de facilitadors. Negocien a partir de l’interès del particular les millors condicions i acaben per garantir-li un estalvi econòmic. “Garantim certeses en lloc d’ensurts, objectius que es puguin complir i que tota l’operació sigui viable”, explica Elio Pavón.

Àkteon 1

 

Famílies que busquen més espai, el target

Des d’Àkteon tenen un extens coneixement sobre el mercat immobiliari i noten les tendències i targets més mobilitzats, més encaminats a afrontar una inversió. En aquest sentit, per exemple, la Covid-19 ha fet augmentar la demanda d’habitatge de compra amb més espai: “Notem que molta gent després dels confinaments ha donat més importància a casa seva i busca espais amplis, exteriors, piscines, jardins o grans terrasses. Hi ha un augment en l’interès de tenir habitatge en clau vital i també patrimonial, des de parelles que comencen a una demanda més ‘single’ però tots ells clarament orientats a la compra. La raó és que el mercat de lloguer és del tot ineficient i no és una alternativa vàlida per qui té fixada la seva residència: és molt millor pagar una quota immobiliària que no pas un lloguer”, rebla.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive