Viatges sostenibles.
Viatges sostenibles.

El turisme solidari, viatjar amb responsabilitat social

Els viatges han evolucionat amb el temps, i vincular-los a entitats sense ànim de lucre és una manera de fer-ho.

La manera de viatjar com moltes altres activitats de la vida han evolucionat amb el temps. Si bé abans els viatges es plantejaven majoritàriament amb l'objectiu del plaer i l'oci, en l'actualitat es busca satisfer amb ells altres necessitats personals, siguin esportives, científiques o altres.
El turisme solidari, també conegut com a turisme responsable o sostenible, és el resultat d'aquesta evolució.

És un tipus de turisme que fomenta el contacte personal amb els vilatans alhora que advoca per valors com la solidaritat, la cooperació o la justícia social.

Moltes persones són les que ja opten per aquesta modalitat vacacional, i fins i tot hi ha governs i entitats sense ànim de lucre com les ONG que els impulsen en les seves polítiques.
Són sens dubte, la millor manera de contactar amb la realitat d'altres països i cooperar amb ells, perquè dins dels seus programes d'activitats solen incloure accions solidàries, generant un bé comú per ambdues parts i no tan sols buscar el benestar i la felicitat personal.

Són viatges de conscienciació social en els quals es descobreixen països de manera ètica i responsable i on cadascun pot posar un granet de sorra en la construcció d'un món millor.
Si et molesta l'actitud d'alguns turistes que maltracten els recursos naturals dels territoris als quals visiten, aquest és sens dubte el viatge de la teva vida, viatges que t'aportaran un abans i un després per a una autèntica transformació personal.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive