Rubén Solà, CEO de Wavehouse, empresa que vol centralitzar tots els tràmits i serveis a un sol clic. Foto: R. G.
Rubén Solà, CEO de Wavehouse, empresa que vol centralitzar tots els tràmits i serveis a un sol clic. Foto: R. G.

Tots els tràmits financers, legals i de la llar, centralitzats i a un sol clic

L’empresa mataronina Wavehouse està desenvolupant un software que oferirà als particulars una gestió integral unificada de serveis

patrocini pous
 

Gestionar els mil i un serveis que tenim contractats com a particulars és un autèntic maldecap. Els subministraments energètics, l’assegurança de la llar, les finances, l’advocat, l’administració pública... Cada un amb la seva seu física i digital, amb el seu mot de pas que oblidem irremeiablement, amb paperassa que se’ns acumula i que mai trobem quan fa falta. Cada un amb la seva quota que mai recordem quan ens arriba. Call centers o webs mal fetes a les que ens hem d’enfrontar cada cop que volem canviar els termes del contracte, notificar incidències o donar-nos de baixa. Processos que poden esdevenir malsons kafkians i amb els quals vol acabar una empresa de Mataró.

Es tracta de Wavehouse, una start-up amb seu al TecnoCampus que està desenvolupant un software de gestió tipus ERP, però pensat exclusivament per a particulars. “Actualment patim un sistema divergent, on l’usuari ha d’anar a buscar la informació de cada un d’aquests serveis”, explica Rubén Solà, CEO de Wavehouse.

L’aplicació que estan creant ha de permetre centralitzar-ho tot en una única base de dades de cara a agilitzar enormement els processos de contractació i altres gestions. “Amb dos botons, ‘comparar’ i ‘contractar’ ja ho ens”, destaca Solà, que assegura que el software permetrà dur a terme la contractació de manera automàtica. Per ara, Wavehouse ofereix, al seu web, una plataforma poder contractar tots aquests serveis.

Wavehouse ha rebut el suport de TecnoCampus, que els ha acollit a la seva incubadora, on tenen mentoria personalitzada i un ecosistema amb altres start-ups i en contacte directe amb entitats financeres i consultors de màrqueting, internacionalització i finances. 
 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive