El Tecnocampus acull la jornada sobre intel·ligència artificial en el tèxtil
Notícies relacionades
El Tecnocampus acull la jornada sobre intel·ligència artificial en el tèxtil

El TecnoCampus analitza l'impacte de la intel·ligència artificial en el sector textil

La jornada Tex & Tech del projecte Reimagine Textile ha servit per descobrir les oportunitats de la IA en aquest sector encara molt important al Maresme

El Centre de Congressos del TecnoCampus de Mataró ha acollit aquest dimecres, dia 18, una nova edició de TEX & TECH by Reimagine Textile. Es tracta d'una jornada d’innovació del sector tèxtil de Catalunya que reuneix persones expertes i empreses líders del sector tèxti. Enguany s'abordarà les oportunitats de la intel·ligència artificial en aquest sector. A banda, es lliuraran els Premis Reimagine Textile 2023.

L’esdeveniment, coorganitzat per l’Ajuntament de Mataró, el TecnoCampus i el centre tecnològic Eurecat ha tractat l'impacte de la intel·ligència artificial generativa en la indústria tèxtil. La conferència inaugural “Les oportunitats de la IA a la indústria del tèxtil” ha anat a càrrec d’Asier Arranz i Xavier Mitjana, experts i divulgadors en IA. Es presentarà també el cas real de NEURAL FASHION AI sobre intel·ligència artificial generativa en el sector de la moda.

A banda, la trobada ha servit per descobrir les tendències emergents de la mà de 15 start-ups finalistes dels premis Reimagine Textile, que s'han lliurat en el transcurs de la mateixa jornada, en les categories de Sostenibilitat, Model de Negoci Digital i Tèxtil Funcional. Les tres empreses guanyadores s'han disputat, finalment, el premi a la Innovació Plus.

L'esdeveniment s'ha de cloure amb una sessió de networking, acompanyada d'un showroom tecnològic amb Neuronal Fashion de la mà de RAONA i amb impressió 3D de la mà de ThinkIn 3D. TEX & TECH by Reimagine Textile 2023 compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i amb el patrocini de Farside, Bobo Choses i Neuronal Fashion by Raona.

Reimagine Textile Design & Tech és un laboratori d’innovació obert a persones i empreses amb un projecte tèxtil. Oferim un espai de 106 m2 de treball i accés a maquinària de confecció i de fabricació digital amb els següents serveis: Àrea de tall i confecció; Espai de patronatge; Eines de fabricació digital; Aula de projecció; Sessió informativa; Assessorament tecnològic

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive