El TecnoCampus acull un congrés dedicat als videojocs
El TecnoCampus acull un congrés dedicat als videojocs

El TecnoCampus acull un congrés dedicat als videojocs

El congrés DIGRAES21 és un punt de trobada per a investigadors en l'àmbit del joc digital en els vessants socials, humanista i tecnològic

Des d'aquest dimarts i fins al divendres, dia 17 de desembre, el TecnoCampus de Mataró acull un congrés internacional dedicat als videojocs. Es tracta del DIGRAES21, vinculat a l'associació internacional d'investigació de jocs digitals (DIGRA).

El congrés DIGRAES21 vol ser el punt de trobada de les persones que fan recerca, grups d’investigació i doctorands del país que investiguen el fenomen lúdic, ja sigui des del vessant social, humanista o tecnològic.

El lema d'enguany és “El mapa i el joc. Els Game Studies a Espanya”, i el congrés vol establir una xarxa de coneixements centraa en els grups de recerca, doctorands i investigadors, així com analitzar la situació en la que es troba la investigació en videojocs. 

Durant la celebració del congrés hi haurà un total de 44 presentacions a càrrec de 68 autors, al voltant de qüestions com ara les diferents formes de joc o sobre fenòmens relacionats amb la dimensió lúdica i el seu context. A més, el congrés comptarà amb 3 ponents principals amb gran trajectòria internacional: Susana Tosca (Universitat de Roskilde, Dinamarca), Clara Fernández Vara (NYU Game Center de la Universitat de Nova York) i Nelson Zagalo (Universitat d’Aveiro, Portugal).

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive