Digitalització.
Digitalització.

Tallers sobre digitalització per a les empreses del Maresme

La Setmana de l’Emprenedoria al Maresme, que té lloc del 28 de juny al 2 de juliol ofereix eines a les pimes que vulguin digitalitzar-se

El Consell Comarcal promou la XXII Setmana de l’Emprenedoria al Maresme, que té lloc del 28 de juny al 2 de juliol i que vol recollir les principals necessitats detectades el darrer any entre les micro i petites empreses de la comarca arran de la Covid i la necessitat de digitalitzar-se. En aquest enllaç es poden consultar totes les propostes i formular la inscripció.

Entre les activitats que s'ofereixen en aquesta edició, destaquen els tallers sobre els requisits legals de les botigues online, la utilització de xarxes socials com instagram shopping i linkedin i el que és fonamental avui dia per als negocis de proximitat, adquirir eines per a una comunicació online que ajudi a visibilitzar els productes, posicionar el negoci i captar possibles clients.

L'oferta de propostes s'emmarca en les mancances que les petites empreses del territori pateixen en l'àmbit digital. La pandèmia de Coronavirus va fer aflorar les mancances, principalment, digitals de la nostra societat impactant directament en els petits negocis que van haver-hi de fer una immersió a marxes forçades en el món virtual. El que abans del mes de març de 2020 es veia com a una opció, ara és una necessitat per mantenir vives les activitats econòmiques.

La Setmana de l’Emprenedoria del Maresme també presenta diferents tallers per ajudar les persones emprenedores a superar l’impacte de la crisi. En aquest sentit, s’han programat tallers sobre com aixecar el negoci en temps de crisi, la Llei de la Segona Oportunitat que ajuda a la liquidació dels deutes i les noves fonts de finançament a les quals es poden optar. I amb visió de futur, també es destina un taller a parlar de com s’ha de preparar l’empresa per iniciar el camí de l’exportació i un altre al lideratge femení com a éxit del projecte.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive