L'acord, rubricat. Foto: Caixabank.
L'acord, rubricat. Foto: Caixabank.

Starter Up Grind de Mataró i CaixaBank signen un acord per impulsar la innovació al territori

Amb aquest acord, CaixaBank aposta pel Maresme com a pool d’innovació de primer nivell.

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb el chapter de Start Up Grind de Mataró, amb l’objectiu de potenciar i donar suport al desenvolupament de la innovació i l’emprenedoria tecnològica a la comarca del Maresme. L’acord ha estat rubricat per Jordi Bolet, director del chapter de Start Up Grind de Mataró, i per Antonio Asensio, director comercial d’Empreses a la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya.

Asensio ha destacat que "CaixaBank ha tingut molt en compte el teixit empresarial del Maresme a l’hora d’ampliar el seu servei de DayOne a Mataró, una ciutat amb una gran tradició empresarial i amb interessants projectes tecnològics, molts d’ells ubicats al Tecnocampus, un parc tecnològic situat a la capital del Maresme que compta amb tres escoles universitàries adscrites a la Universitat Pompeu Fabra, un parc empresarial i un viver d'empreses, la majoria de base tecnològica".

Startup Grind és la comunitat de startups, fundadors, innovadors i creadors més gran del món. Organitza esdeveniments mensuals a més de 600 ciutats i 125 països, amb fundadors locals d'èxit, innovadors, educadors i inversors que comparteixen històries personals i lliçons apreses en el camí per construir grans empreses.

CaixaBank, a través de la seva divisió DayOne, disposa d’un equip especialitzat en l'acompanyament a start-ups, scale-ups i inversors per donar cobertura a les empreses tecnològiques innovadores de la comarca del Maresme, on l’ecosistema tecnològic ha experimentat un notable creixement.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive