Revolut.
Revolut.

Revolut, una app per plantar cara al banc tradicional

Procedent del sector Fintech, Revolut canvia la relació que tenim amb entitats bancàries tradicionals.

Revolut és una de les app's financeres que més visibilitat està guanyant. Una aplicació amb gestions típiques dels bancs i entitats financeres, però des del mòbil i amb molts pocs tràmits. Com un banc adaptat a la realitat digital actual. Revolut és una fintech, que es defineix com la unió de finance i technology, i que són aplicacions de noves tecnologies que transformen els serveis financers. Nascuda al 2015 i rentable des de 2018, Revolut permet fer coses de manera senzilla: crear un compte corrent en pocs minuts, comprar amb més de 100 divises sense comissions, intercanviar monedes, fer transferències nacionals i internacionals gratuïtes amb el canvi de divisa en tepms real i comprar-vendre accions o criptomonedes.

La gran virtut d'una aplicació d'aquest tipus es troba en la immediatesa de les gestions i en l'absència de moltes de les comissions que es troben en la banca tradicional. En el primer cas, es deu a la seva creació de base en el llenguatge digital imperant; en el segon, la manca d'estructura fixe com tenen els bancs (oficines, caixers...) permet no repercutir en comissions una sèrie de despeses que sí tenen.

Targeta virtual per evitar el frau

Entre les funcions destacades hi ha la possibilitat de crear targetes virtuals que es poden fer servir i eliminar en pocs segons, evitant així el frau, enviar i rebre diners sense comissions de cap tipus i operar amb criptomonedes i a la borsa sense comisisons. En pocs clics i des de l'app es pot començar a invertir, quelcom que està lluny dels tràmits que es precisen en la banca tradicional.

No tot són avantatges amb aquest tipus de plataformes fintech. Per exemple, amb Revolut només es poden comprar accions a una selecció d'empreses del mercat nord-americà, i el preu del bitcoin no és tant competitiu com en altres plataformes, però a canvi ofereix unes facilitats interessants. L'agilitat de Revolut destaca sobretot en aquells productes que ofereix, el que significa que hi ha molts productes, com l'absència de depòsits o crèdits que no estan disponibles.

Les dues cares de Revolut es defineixen en el fet que es pot treure diners sense comissions a tot el món en caixers automàtics, però un màxim de 200 euros al mes (400 amb la versió premium). Agiltiza i facilita el dia a dia, tot i que encara no pot competir amb els serveis integrals d'un banc.

Altres serveis 

També compta amb altres serveis com assegurances de dispositius (et calcula directament un preu setmanal pel dispositius des del que operes), assegurances mèdiques a l'estranger amb acompanyants o per esports d'hivern, inversions en matèries primes com l'or i, en un servei premium que costa 7,99 euros al mes, ofereix assegurances en vols i equipatge ajornat, descomptes en assgurances de dispositius i altres.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive